Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αλλάζει όψη ο ...σκουπιδότοπος απέναντι από το Κάστρο του Ρίου- Τί θα γίνει

Πάτρα: Αλλάζει όψη ο ...σκουπιδότοπος απ...

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του αντιπεριφερειάρχη Χαρ. Μπονάνου

Στην ανάπλαση του χώρου απέναντι στο Κάστρο του Ρίου που τώρα λειτουργεί ως πάρκινγκ και ...σκουπιδότοπος προχωρά η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Ελλάδας, όπως προανήγγειλε ο Αντιπερφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook. Όπως ο ίδιος ανέφερε, η μετατροπή μεγάλου μέρους του χώρου σε πάρκο με πράσινο, είναι μια ιδέα που είχε ο ίδιος μαζί με την κυρία Μπετιχαβά και τον κύριο Καραΐσκο, προέδρους των κοινοτήτων Ρίου και Ακταίου αντίστοιχα.

Μάλιστα, όπως εξηγεί στο thebest ο κ. Μπονάνος, έχει ήδη γίνει επαφή μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ του ίδιου, του Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη και του προέδρου του ΕΤΑΔ (στην οποία ανήκει μεγάλο μέρος της έκτασης) κ. Μπέζα, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο και εκκρεμεί πια η κατάθεση από πλευράς Περιφέρειας η κατάθεση της μελέτης για το έργο, ώστε να προχωρήσει η παραχώρηση του χώρου από την ΕΤΑΔ.

Όπως φαίνεται βέβαια από τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο κ. Μπονάνος, οι ήπιες παρεμβάσεις στο χώρο έχουν ήδη ξεκινήσει, ώστε να αποκατασταθούν και να καλλωπιστούν κάποια σημεία όπως το πεζοδρόμιο πέριξ του πάρκινγκ αλλά και η νησίδα απέναντί του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις