Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το lockdown δεν επηρεάζει τους πολιτικούς γάμους των πατρινών! Οκτώ την εβδομάδα

Το lockdown δεν επηρεάζει τους πολιτικού...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μόνο δύο ακυρώσεις μέχρι τώρα

Παρά το lockdown αρκετά είναι τα πατρινά ζευγάρια που αποφασίζουν να προχωρήσουν στον πολιτικό τους γάμο, έστω και με αυστηρούς περιορισμούς στον αριθμό των καλεσμένων.  Οι περισσότεροι, τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα, δεν παίρνουν την απόφαση να ακυρώσουν και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά του Δημαρχείου έχοντας καλεσμένους που δε θα ξεπερνούν τα 10 άτομα.

Όπως μάθαμε, μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμο Πατρέων, μέχρι τώρα υπάρχουν μόνο δύο ακυρώσεις, με τους γάμους που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα να είναι κατά μέσο όρο, περίπου οκτώ την εβδομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι για την Παρασκευή, στο Δημαρχείο της Πάτρας, έχουν προγραμματιστεί έξι γάμοι και μέχρι τώρα, δεν έχει ακυρωθεί κάποιος από αυτούς.. Ωστόσο το αν όντως το lockdown θα επηρεάσει ή όχι τους πολιτικούς γάμους στην Πάτρα, θα φανεί με σιγουριά τις επόμενες μέρες.

Να θυμίσουμε ότι εδώ και αρκετά χρόνια έχει καταργηθεί το τέλος που έπρεπε να πληρώσουν τα ζευγάρια προκειμένου να πραγματοποιήσουν πολιτικό γάμο. Πρόκειται για το ποσό των 70 ευρώ που πλέον δεν είναι στα έξοδα που έχει να υπολογίσει το ζευγάρι ότι πρέπει να κάνει προκειμένου να παντρευτεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις