Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυξημένη, αλλά χωρίς πανικό, η κίνηση στα σούπερ μάρκετ της Πάτρας, λίγο πριν το lockdown

Αυξημένη, αλλά χωρίς πανικό, η κίνηση στ...

Τα μέτρα που ακολουθούνται

Σε ένα δεύτερο lockdown οδήγηση η πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, από το Σάββατο, η χώρα μπαίνει σε μία οριζόντια αναστολή λειτουργίας, σε πολλούς τομείς.  Το λιανεμπόριο κλείνει, με τα σούπερ μάρκετ και καταστήματα τροφίμων να είναι τα μόνα που θα μείνουν ανοιχτά. Το ίδιο είχε συμβεί και στο πρώτο κύμα πανδημίας, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο.

 

Πιστεύουμε πως ούτε θα υπάρξει, ο πανικός που διαπιστώθηκε στο πρώτο κύμα της πανδημίας

Ωστόσο, αυτή τη φορά, φαίνεται ότι ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσουν οι καταναλωτές, θα είναι κάπως διαφορετικός  καθώς θα λείπει ο πανικός και η υπερβολή της προηγούμενης περιόδου. Από χθες που κυκλοφόρησε το νέο του lockdown σε ολόκληρη την Ελλάδα, η κίνηση στα σούπερ μάρκετ αυξήθηκε.

«Υπάρχει μία αύξηση στη ροή των καταναλωτών, τις τελευταίες ώρες, όμως βλέπουμε ότι αυτή τη φορά, τα πράγματα θα είναι πιο μετρημένα. Δεν υπάρχει, και πιστεύουμε πως ούτε θα υπάρξει, ο πανικός που διαπιστώθηκε στο πρώτο κύμα της πανδημίας» αναφέρει στο thebest.gr ο Μπάμπης Ανδρικόπουλος (super market Ανδρικόπουλος).

Ο ίδιος τονίζει ότι θα υπάρχει επάρκεια σε όλα τα προϊόντα και ότι τα μέτρα που θα ακολουθούνται θα είναι επί της ουσίας, αυτά που γνωρίζουμε όλο αυτό το διάστημα και που ακολουθούνται 100%. Θα είναι απαραίτητη, η χρήση μάσκας, θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός πελατών με βάση τα τετραγωνικά, θα τηρούνται αποστάσεις και θα γίνονται απολυμάνσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις