Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ρις Γουίδερσπουν στην πολιτική;

Η Ρις Γουίδερσπουν στην πολιτική;

Η πιθανή υποψηφιότητα σε εκλογές για κάποιο αξίωμα δεν είναι ενδεχόμενο που απορρίπτει για το μέλλον η Aμερικανίδα ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν

Η υποψηφιότητα σε εκλογές για κάποιο αξίωμα δεν είναι ενδεχόμενο που απορρίπτει η Aμερικανίδα ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της σειράς «Big Little Lies» συμμετέχει στο podcast «SmartLess» που συνδιοργανώθηκε από τους ηθοποιούς Τζέισον Μπέιτμαν, Γουίλ Αρνέτ και Σον Χέις και ρωτήθηκε για τις πιθανές πολιτικές της φιλοδοξίες.

«Νομίζω ότι θα λάβεις πολλές ψήφους» της είπε ο Μπέιτμαν.

«Ναι, εννοώ ότι οι προδιαγραφές μας έχουν γίνει πολύ χαμηλές σε αυτή τη χώρα» αστειεύτηκε η 44χρονη Ριζ Γουίδερσπουν.

Αφού της είπαν ότι θα μπορούσε να γίνει γερουσιαστής, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν θα έλεγα όχι ποτέ, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω όταν θα είμαι, ξέρετε, 65».

Η Ρις Γουίδερσπουν, τιμημένη με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για το φιλμ «Walk the Line», μοιράστηκε επίσης τις ανησυχίες της σχετικά με την εκπροσώπηση στην πολιτική.

«Νομίζω ότι χρειαζόμαστε καλύτερη εκπροσώπηση και ισορροπία. Οι γυναίκες είναι το 50%  του πληθυσμού, αλλά δεν εκπροσωπούμαστε σε ποσοστό 50% στην κυβέρνηση, το οποίο είναι παράξενο, ειδικά όταν αποφασίζουν για το σώμα μας» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight