Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Έμα Τόμσον θα πρωταγωνιστήσει σε κωμωδία με ηρωίδα μία χήρα που λαχταρά μία ερωτική περιπέτεια

Η Έμα Τόμσον θα πρωταγωνιστήσει σε κωμωδ...

Τίτλος της ταινίας, «Good Luck to You, Leo Grande»

Η 61χρονη Βρετανή ηθοποιός και σεναριογράφος, τιμημένη με 2 βραβεία Όσκαρ, Έμα Τόμσον πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο «Good Luck to You, Leo Grande», μια κωμωδία για το σεξ, τον πόθο και την ικανοποίηση, σε σκηνοθεσία της Σόφι Χάιντ.

Βασισμένη στο αρχικό σενάριο της βραβευμένης Κέιτι Μπραντ (Big Ass Show της Katy Brand, νικητής των Rose D'Or, Psychobitches), η ταινία θα επικεντρωθεί στην Νάνσι (Τόμσον), μια 55χρονη χήρα που λαχταρά για μία περιπέτεια, για μία ανθρώπινη σχέση και φυσικά για σεξ. Για καλό σεξ, έστω και για πρώτη φορά στη ζωή της.

Ενώ ο σύζυγός της, Ρόμπερτ της παρείχε ένα σπίτι, μια οικογένεια, κάτι που έμοιαζε με ζωή, στην ουσία ποτέ δεν της προσφέρθηκε η πραγματική ζωή. Τώρα ο άντρας της έχει πεθάνει και η Νάνσι έχει ένα σχέδιο. Όπως λέει: «Υπάρχουν μοναχές με περισσότερη σεξουαλική εμπειρία από εμένα». Έτσι, ως λογική, πρακτική γυναίκα που είναι, και ως πρώην δασκάλα που της αρέσει η οργάνωση, κάνει μία εμπεριστατωμένη έρευνα και προσλαμβάνει τον Λίο Γκράντε, ένας εργαζόμενο στη βιομηχανία του σεξ (ή «σεξουαλικοθεραπευτή», όπως προτιμά να τον λέει) για μια νύχτα ευχαρίστησης.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2021 στο Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture