Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο βετεράνος ηθοποιός Φράνκο Νέρο στο δικαστικό θρίλερ "Υπόθεση Κολίνι"

Ο βετεράνος ηθοποιός Φράνκο Νέρο στο δικ...

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 - Συνεχίζεται στο "Δαναό" το ντοκιμαντέρ για την Εθνική Βιβλιοθήκη, "Μεταφορά"

Σε διανομή της Danaos Films, θα βγει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία "Υπόθεση Κολίνι", σε σκηνοθεσία του 43χρονου Marco Kreuzpaintner. Το φιλμ είναι βασισμένο στο Best Seller του Φέρντιναντ Φον Σίραχ και πρωταγωνιστούν ο  Ελίας Μ'Μπάρεκ, ο 78χρονος βετεράνος Ιταλός σταρ Φράνκο Νέρο καθώς και οι Αλεξάντρα Μαρία Λάρα, Χάινερ Λόιτερμπαχ.

Διάρκεια: 123 λεπτά.

Το δικαστικό δράμα συναντά το πολιτικό θρίλερ σε αυτήν την εξαιρετική προσαρμογή του διεθνούς μυθιστορήματος με τις καλύτερες πωλήσεις του Φέρντιναντ Φον Σίραχ. Ο Marco Kreuzpaintner μας επιστρέφει στις σκοτεινές ημέρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και σκηνοθετεί την εκρηκτική δίκη δολοφονίας ακροβατώντας ανάμεσα στα όρια μεταξύ ηθικής και δικαιοσύνης.   

Σύνοψη

Ο δικηγόρος Caspar Leinen αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός κατηγορούμενου για τη δολοφονία ενός αξιοσέβαστου ηλικιωμένου επιχειρηματία. Στην έρευνα της υπόθεσης, ο νέος δικηγόρος συναντά ένα από τα μεγαλύτερα δικαστικά σκάνδαλα στη γερμανική ιστορία και μια αλήθεια που κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει.

Πρόκειται για Γερμανική κινηματογραφική παραγωγή.

Ο Φράνκο Νέρο είχε εμφανιστεί το 2012 στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο "Django Unchained".

Ενδεχομένως να έρθει η ταινία για προβολή και στην Πάτρα.

 

*Στο μεταξύ το ντοκιμαντέρ του Ηλία Γιαννακάκη με τίτλο «Μεταφορά» μετά τη θερμή υποδοχή του κοινού, θα συνεχιστεί αποκλειστικά στην αίθουσα Δαναός στην οδό Κηφισίας και Πανόρμου στην Αθήνα, το Σάββατο 31/10 και την Κυριακή 1/11 στις 17:00. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που επιχειρεί να συνθέσει ένα μεγάλο ψηφιδωτό ιστοριών και συναισθημάτων, μέσα από σύντομες αφηγήσεις και δράσεις, ενοποιώντας το χρόνο και το χώρο, με στόχο τη δημιουργία ενός συλλογικού υπαρξιακού ψυχογραφήματος μιας χώρας, μέσα από την Εθνική της Βιβλιοθήκη. 

Το παλιό κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας δεσπόζει στο κέντρο της Αθήνας, με τους νεοκλασικούς του κίονες να προσπαθούν να θυμίζουν τη χρυσή εποχή του Περικλή και των αρχαίων σοφών.

Ελάχιστοι από τους κατοίκους της πόλης φαίνεται να ενδιαφέρονται γι’ αυτήν.

Ενώ έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη μεταφορά των λεηλατημένων και φθαρμένων μέσα στα χρόνια βιβλίων, η πόλη θυμίζει πεδίο μάχης. Παρακολουθούμε παράλληλα τη μεταφορά και την πόλη που βράζει, παραμένοντας όμως πάντα συναρπαστική.

Και ακούμε τη φωνή της Εθνικής Βιβλιοθήκης που ενώνει το παρελθόν με το παρόν και αναρωτιέται για το μέλλον.

Σενάριο – Σκηνοθεσία - Κείμενα:  Ηλίας Γιαννακάκης

Αφήγηση:  Αμαλία Μουτούση

Μουσική - Ηχητικός Σχεδιασμός:  Δημήτρης Καμαρωτός 

Διεύθυνση Φωτογραφίας/Κάμερα:   Δημήτρης Κορδελάς, Ηλίας Γιαννακάκης.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture