Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες μέλισσες: Η Ελένη βγαίνει από τη φυλακή και συναντά τη Δρόσω, στην Τρούμπα

Άγριες μέλισσες: Η Ελένη βγαίνει από τη ...

Ο Κωνσταντής θα ενημερώσει την Ελένη για όσα συμβαίνουν στη Δρόσω

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές και μέχρι το φινάλε της σεζόν αναμένεται να δούμε συγκλονιστικά πράγματα. Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής, όταν συναντήσει τη Δρόσω στην Τρούμπα και τι θα κάνει από εκεί και πέρα;

Ο Κωνσταντής θα προσπαθήσει να την επαναφέρει στον… ίσιο δρόμο, ενώ θα είναι αυτός που θα ενημερώσει την Ελένη για την πορεία της ζωής της αδερφής της. Και μετά αναμένεται να δούμε μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της σειράς. Τη συνάντηση της Ελένης με τη Δρόσω στην Τρούμπα.

«Θα δούμε πώς συνδέεται η ιστορία της Τρούμπας με το Διαφάνι. Η Δρόσω πέφτει ακόμα πιο χαμηλά, η σχέση της με τον Τάκη οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Μέχρι στιγμής έχουμε δει τη Δρόσω να κάνει μόνο παρέα σε κάποια τραπέζια στο καμπαρέ Χαβάη. Θα το πάει ένα βήμα παρακάτω και θα πέσει στα δίχτυα του πληρωμένου έρωτα. Σας είχα πει ότι ο Κωνσταντής θα επισκεφτεί κάποια στιγμή με τον Μελέτη την Τρούμπα. Ο Κωνσταντής όταν θα τη δει θα συγκλονιστεί και από εκεί και πέρα θα βάλει σκοπό της ζωής του να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο.

Η Ελένη αρκετά αργότερα αποφυλακίζεται και ο Κωνσταντής θα ενημερώσει την Ελένη για τα καθέκαστα, τι συμβαίνει στη ζωή της αδερφής της. Η Ελένη θα πάθει σοκ, θα συγκλονιστεί και αρκετά αργότερα θα δούμε μια πολύ δυνατή σκηνή, ίσως μια από τις πιο δυνατές της φετινής σεζόν, συνάντηση της Ελένης με τη Δρόσω στην Τρούμπα», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Η απόδραση της Ελένης

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο My Tv, ο εφιάλτης της οικογένειας Σεβαστού γίνεται πραγματικότητα όταν η Ελένη αποδρά από τη φυλακή και κυκλοφορεί ελεύθερη. Μάλιστα, πάνω στη συμπλοκή κατά τη διάρκεια της απόδρασης, η Φωτεινή πέφτει νεκρή.

Στα επόμενα επεισόδια, η Χριστίνα και η Φωτεινή προσπαθούν να πείσουν την Ελένη να οργανώσουν μαζί ένα σχέδιο προκειμένου να καταφέρουν να το σκάσουν από τη φυλακή. Η Φωτεινή, μάλιστα, πιστεύει πως μόνο έτσι η Ελένη θα γλιτώσει από τα βασανιστήρια του Βόσκαρη. Εκείνη, αν και στην αρχή είναι επιφυλακτική γνωρίζοντας μέχρι που είναι ικανός να φτάσει ο Βόσκαρης, όταν ανακαλύψει τι σκοπεύει να κάνουν, στη συνέχεια δέχεται να αποδράσει μαζί με τις δύο άλλες γυναίκες.

Οι γυναίκες καταφέρνουν και το σκάνε από τη φυλακή, αλλά πολύ γρήγορα ο Βόσκαρης αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Αμέσως σημαίνει συναγερμός για τις δραπέτισσες και ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό. Οι ώρες περνούν και οι αστυνομικοί κάνουν τα πάντα προκειμένου να τις πιάσουν. Πολύ γρήγορα, όμως, τα νέα διαδίδονται και δεν αργούν να φτάσουν στο Διαφάνι. Οι Σεβαστοί ενημερώνονται για την απόδραση και φοβούνται…

Παράλληλα, η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες και μια εξ αυτών αποφασίζει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Ο λόγος για τη Φωτεινή, η οποία και πέφτει νεκρή προκειμένου να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δύο…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight