Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: Σε απελπιστική θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Σταϊκούρα

Ιάσονας Φωτήλας: Σε απελπιστική θέση ο Σ...

Μίλησε στη Βουλή

«Η αξιωματική ανατιπολίτευση βρίσκεται σε απελπιστική θέση και προσπαθεί να λύσει δια της πρότασης δυσπιστίας τα δικά της μεγάλα εσωκομματικά ζητήματα!» επισήμανε κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της βουλής στη συζήτηση της πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα ο κ. Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Φωτήλας επισήμανε ότι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας έχει επιδείξει σημαντικές επιτυχίες στην οικονομία όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ, του ΦΠΑ στην εστίαση και των φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις, όπως και στην αύξηση του επιδόματος θέρμανσης. Και είναι απίστευτα υποκριτικές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν για την προστασία των δανειοληπτών, όταν και χιλιάδες πλειστηριασμούς έκανε και στους πρώην συντρόφους του έστειλε τα ΜΑΤ!

Ο κ. Φωτήλας ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας ότι το νομοσχέδιο για το πτωχευτικό δίκαιο του Υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δίνει μία πολύ σημαντική δεύτερη ευκαιρία στους πολίτες και στις επιχειρήσεις ρυθμίζοντας το σύνολο των χρεών τους και διατηρώντας υπό όρους την α’ κατοικία τους. Η άρνηση των κομμάτων της αντιπολίτευησης στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι και υποκριτική και επί της ουσίας δε δίνει καμία λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Η Νέα Δημοκρατία κάνει εκείνες τις νομοθετικές ρυθμίσεις που κάνουν την Ελλάδα δυνατή και δίκαιη για τους πολίτες της.

 

Δείτε το βίντεο της ομιλίας:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις