Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά - Πρώτο βράδυ για το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής στη φυλακή

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση τ...

Στη φυλακή Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και λοιποί αλλά ο Χρήστος Παππάς... λαγός

 καραντίνα για 14 ημέρες βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και έφθασαν στις φυλακές όπου θα κρατηθούν οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής μέχρι και την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης. Η κλούβα της Αστυνομίας, η οποία μετέφερε τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής έφτασε λίγο μετά τις 20:00 στις φυλακές Δομοκού, όπου όλοι υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό και θερμομέτρηση και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στα κελιά τους. 

 
Από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά την απόφαση του δικαστηρίου ένας ένας οι καταδικασθέντες, όπως ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι υπόλοιποι άρχισαν να καταφθάνουν τόσο στα αστυνομικά τμήματα των περιοχών τους όσο και στη ΓΑΔΑ, για να παραδοθούν. Ολοι εκτός από τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης και για την... εξαφάνισή του έχει ενημερωθεί μέχρι και η Ιντερπόλ ενώ για το θέμα έχει ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. 

Πάντως, εκτός από την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά, που έχει εξελιχθεί σε μείζον πολιτικό θέμα ενώ έχει σχολιαστεί από διάφορους χρήστες των social media με όλους να αναρωτιούνται: «Πού είναι ο Παππάς;», οι χρυσαυγίτες αποχωρώντας από τη ΓΑΔΑ έβριζαν την πρόεδρο του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, αλλά και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο και κατέγραφαν τη μεταγωγή τους προς τις φυλακές. Έξω από τη ΓΑΔΑ βρίσκονταν, πάντως, οπαδοί της Χρυσής Αυγής, αλλά και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια και η κόρη τους Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Σε ποιες φυλακές βρίσκονται

Στις φυλακές Μαλανδρίνου βρίσκεται μόνο ο χρυσαυγίτης δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κι ο Γιώργος Γερμενής βρίσκονται ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού. Ένα άλλο βαν μετέφερε την μοναδική γυναίκα μεταξύ των καταδικασθέντων, πρώην αστυνομικό Βενετία Πόπορη, στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα.

 

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά

Και όλα αυτά την ώρα που συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η τελευταία φορά που αστυνομικοί είδαν τον Χρήστο Παππά ήταν στις 10 Οκτωβρίου όταν βγήκε για έξοδο και επέστρεψε στη συνέχεια στο σπίτι του στου Παπάγου.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Interpol.

Πρόκειται για μια διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις και ενεργοποιήθηκε και για τον Χρήστο Παππά που είναι φυγόποινος.

Η ΕΛΑΣ πάντως έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του με τις αρχές να τον αναζητούν ακόμα και σε μοναστήρια στα οποία έκανε επισκέψεις συχνά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις