Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν θα εμφανιστεί o Παππάς λέει ο συνήγορός του

Δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν θα εμφανιστεί o Π...

Η αστυνομία τον αναζήτησε, όσο και στα Γιάννενα και στον Ίλιον, αλλά είναι άφαντος

Δεν σκοπεύει να εμφανιστεί στις αρχές ο πρώην βουλευτής Χρήστος Παππάς, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με τον συνήγορό του Περικλή Σταυριανάκη.

Ο θεωρούμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, όπως υποστηρίζει ο συνήγορός του επιλέγει να μην παραδοθεί καθώς έκανε την επιλογή, σε αυτή τη φράση, να μην εμφανιστεί , διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο , οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση».

Ποιοι έχουν παραδοθεί

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται 22 μέλη στη ΓΑΔΑ, άλλα 10 στο μεταγωγών και ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός στις Βρυξέλλες. Ο Ηλίας Παναγιώταρος, μετά από ένα προκλητικό μήνυμα, πήγε και αυτός στη ΓΑΔΑ.

Εκτός των παραπάνω, εκκρεμεί η σύλληψη ή παράδοση του Βασίλη Κομιανού, που διαμένει στην Κέρκυρα, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να μεταφερθεί ο Γιώργος Ρουπακιάς στη ΓΑΔΑ ή το Μεταγωγών , ο οποίος βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό εδώ και 4,5 χρόνια, μετά την παρέλευση, δηλαδή, του 18μήνου που είναι το ανώτερο όριο προφυλάκισης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις