Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χρυσή Αυγή: Ξεκίνησαν οι μεταγωγές στις φυλακές - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Χρυσή Αυγή: Ξεκίνησαν οι μεταγωγές στις ...

Δομοκού, Μαλανδρίνου και Τρικάλων

Ξεκίνησαν πριν από λίγο οι μεταγωγές των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειονότητα των κρατουμένων θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταχθούν στο Μαλανδρίνο και στις φυλακές Τρικάλων.

Τρεις καταδικασθέντες μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν οι πρώτοι που αναχώρησαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι από την ΓΑΔΑ για τις φυλακές. Λίγα λεπτά αργότερα έγινε η μεταγωγή ακόμα ενός ατόμου που είχε μια ζακέτα στο κεφάλι. Πιθανότατα ήταν η καταδικασμένη πρώην αστυνομικός, Βενετία Πόπορη. Η μεταγωγή γίνεται ανά ομάδες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλειονότητα των κρατουμένων ανάμεσά τους και η ηγετική ομάδα θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταχθούν στο Μαλανδρίνο και στις φυλακές Τρικάλων.

 

Επίσης εντός της ημέρας αναμένεται να διαβιβαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσω του Αρείου Πάγου, το απόσπασμα της απόφασης του δικαστηρίου που αφορά την καταδίκη σε κάθειρξη 13 ετών και την έκτισή της του Γιάννη Λαγού, προκειμένου να εκκινήσει η διαδικασία που θα κρίνει αν θα αρθεί η ασυλία του ώστε να συλληφθεί για να οδηγηθεί στην φυλακή.

Οι συνήγοροι του ευρωβουλευτή καταθέτουν άμεσα έφεση κατά της απόφασης σε βάρος του, ώστε να παραλάβουν το σχετικό αντίγραφο (εφετήριο) για να το καταθέσουν στη Νομική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου που θα εξετάσει την υπόθεση για να την εισάγει στην Ολομέλεια του Σώματος.

 

Πηγές ΑΠΕ - ΜΠΕ , ΕΡΤ, newsit.gr

 

φωτο eurokinissi

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις