Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε παράνομη την παρακολούθηση των Χρυσαυγιτών που η ίδια η ΕΛ.ΑΣ είχε αποκαλύψει ότι κάνει!

Ο Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε παράνομη την π...
Νασόπουλος Θάνος
[email protected] , Facebook Page

Με αφορμή την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά

"Εάν η Αστυνομία παρακολουθούσε με οποιοδήποτε τρόπο τον Χρ. Παππά θα παρανομούσε διπλά. Απέναντι σε ένα πολίτη και απέναντι σε ένα κατηγορούμενο." Αυτό είναι αυτούσιο, απόσπασμα από την ανακοίνωση-απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι μας λέει δηλαδή ο Υπουργός; Πως αν η αστυνομία παρακολουθούσε τον Υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής ώστε να μην καταφέρει να διαφύγει, τότε θα παρανομούσε.

Ας δούμε τώρα μερικά άλλα αποσπάσματα από ρεπορτάζ του φιλοκυβερνητικού Τύπου που επικαλέστηκαν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας (!) αλλά και από δηλώσεις των ίδιων των αστυνομικών.

"Σημειώνεται, ότι αστυνομικοί παρακολουθούν διακριτικά, εδώ και πολλές ημέρες, στελέχη της Χρυσής Αυγής και γνωρίζουν πολύ καλά όλες τις κινήσεις τους" Αυτό είναι διαρροή πηγών της ίδιας ΕΛ.ΑΣ όπως το μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αλλά και εκατοντάδες ακόμα Μ.Μ.Ε, 9 ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 14 Οκτώβρη.

Επιπλέον ο Συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας, διαβεβαίωνε συνεχώς σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ που βρέθηκε τις τελευταίες μέρες πως "δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να διαφύγει κάποιος Χρυσαυγίτης, καθώς παρακολουθούνται στενά".

Συνεπώς είτε ο κύριος Υπουργός λέει ψέματα, είτε η Ελληνική Αστυνομία παρανομούσε εδώ και πολλές ημέρες χωρίς να παρέμβει κανείς, ούτε καν ο κύριος Χρυσοχοΐδης.

Τι από τα δυο συμβαίνει άραγε; 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις