Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Συναυλία από την Περιφέρεια για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Συναυλία από την Περιφέρεια για την Παγκ...

Πρόκειται για τη μουσική παράσταση «Λαϊκές Παραπλανήσεις» με την Συμφωνική Λαϊκή Ορχήστρα «Εν Χορδώ» που θα προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή 25/10

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το «Άλμα Ζωής» μαγνητοσκόπησε συναυλία, χωρίς την παρουσία κοινού, για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού (25 Οκτωβρίου) στο χώρο του Royal Theater.

Πρόκειται για τη μουσική παράσταση «Λαϊκές Παραπλανήσεις» με την Συμφωνική Λαϊκή Ορχήστρα «Εν Χορδώ» του αείμνηστου Πατρινού μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου, στην οποία συμμετέχουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Διονυσία Καρόκη, ο Δημήτρης Δημόπουλος και η νεαρή Πατρινή τραγουδίστρια Μαρία Μητρούλια.

Η συναυλία θα προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, με στόχο να ακουστεί ακόμα πιο ηχηρά το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού προκειμένου να κινητοποιηθεί – ευαισθητοποιηθεί ο γενικός πληθυσμός, αφού η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας σώζει ζωές.

«Και αυτή τη φορά, κάτω από ιδιαίτερες συγκυρίες, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία και το διαδίκτυο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται με το Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού – “Άλμα Ζωής” Αχαΐας, για την  πραγματοποίηση μιας μουσικής εκδήλωσης, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε όλες τις γυναίκες σχετικά με την αξία του προληπτικού ελέγχου και της ψυχοκοινωνικής στήριξης που κάθε γυναίκα με καρκίνο του μαστού πρέπει να έχει», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture