Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι παίζουν τα σινεμά της Πάτρας από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και όλη την εβδομάδα

Τι παίζουν τα σινεμά της Πάτρας από την ...

Στην Odeon Veso Mare αυτή την εβδομάδα

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών που προβάλλονται στο Odeon Veso Mare (τηλ: 21 1181 8061) από τις 22/10/2020 έως τις 28/10/2020.

Το πρόγραμμα στο Odeon Veso Mare:

The Secrets We Keep / Το Μυστικό Μας

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 20:00, 22:10

Στην Αμερική, μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μία γυναίκα (Νούμι Ραπάς) έχοντας αποφασίσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της στα προάστια μαζί με τον σύζυγό της (Κρις Μέσινα), θα βρεθεί ξανά μπροστά στον εφιάλτη που έζησε τότε εξαιτίας της οικογένειας που μετακομίζει στο γειτονικό τους σπίτι.

Σκηνοθεσία: Γιούβαλ Άντλερ                                  

Πρωταγωνιστές: Τζόελ Κίναμαν, Νούμι Ραπάς, Κρις Μεσίνα, Έιμι Σέιμετζ

Κατηγορία: Θρίλερ, δράμα

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.37’

The Secret Garden / Ο Μυστικός Κήπος (ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΟ & ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

(GR) ΠΕΜ-ΤΕΤ: 19:00

(ENG) ΠΕΜ-ΤΕΤ: 21:20

Η Μαίρη είναι ένα δεκάχρονο ζωηρό κορίτσι που ζει στην Ινδία με τους ευκατάστατους γονείς της. Όταν αυτοί πεθαίνουν αιφνιδίως  αναγκάζεται να πάει στην Αγγλία και να ζήσει με τον θείο της και την αυστηρή οικονόμο του. Εκεί μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνει εξερευνά την έπαυλη και ανακαλύπτει καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά. Επιπλέον θα βρει το κλειδί για έναν μυστικό κήπο στο οποίο μαζί με μία απρόσμενη συντροφιά θα ζήσει περιπέτειες που θα αλλάξουν την ζωή της για πάντα.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Μάντεν                                      

Πρωταγωνιστές: Ντίξι Εγκεριξ, Κόλιν Φερθ, Τζούλι Γουόλτερς, Ινταν Χέιχερστ

Κατηγορία: Οικογενειακή φαντασίας

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.39’

Unhinged / Έκρηξη Θυμού

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 21:40

Η Ρέιτσελ (Κάρεν Πιστόριους) έχει καθυστερήσει να πάει στη δουλειά. Είναι ήδη εκνευρισμένη πίσω από το τιμόνι της, όταν πέφτει πάνω σε έναν άγνωστο οδηγό (Ράσελ Κρόου) με ψυχολογικά προβλήματα. Πολύ σύντομα, η Ρέιτσελ και οι άνθρωποι που αγαπά γίνονται ο στόχος αυτού του άντρα, που αποφασίζει να αφήσει το σημάδι του σε έναν κόσμο που τον αγνοεί, μέσα από διάφορα τρομαχτικά μαθήματα. Έτσι ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις ποτέ πόσο κοντά θα βρεθείς σε κάποιον που έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Σκηνοθεσία: Ντέρικ Μπόρτε

Πρωταγωνιστές: Ράσελ Κρόου, Κάρεν Πιστόριους, Τζίμι Σίμπσον, Γκάμπριελ Μπέιτμαν

Κατηγορία: Δράσης, Θρίλερ

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.31’

Donkey King / Ο Βασιλιάς Γάιδαρος (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΣΑΒ-ΚΥΡ, ΤΕΤ: 18:30

Ο Μανγκού, ένας χαρούμενος και ανέμελος γαϊδαράκος, κάνει τα δικά του όνειρα μέχρι που -από τύχη- καταλήγει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Δεν του περνάει από το μυαλό ότι πρόκειται για πλεκτάνη της δολοπλόκου αλεπούς που έχει τα δικά της κίνητρα και θέλει να θολώσει τα νερά της διαδοχής του λιονταριού. Θα καταφέρει ο Μανγκού να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να γίνει ο επόμενος αντάξιος βασιλιάς ή θα καταλήξει να είναι σκέτο πιόνι; Θα εκπληρώσει η πονηρή αλεπού τα δαιμόνια σχέδια της; Θα συνέλθει ποτέ το βασίλειο από το χάος;

Σκηνοθεσία: Αζίζ Τζιντάνι

Ακούγονται οι: Θοδωρής Σμέρος, Νίκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Στεφόπουλος, Μιχάλης Κοιλάκος, Μαρία Ζερβού, Αργύρης Παυλίδης, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιάννης Πανταγιάς, Μιχάλης Κοιλάκος

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.45’

The War with Grandpa / Πόλεμος στο Σπίτι

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 19:30

Ο Πίτερ (Όουκς Φέγκλεϊ) και ο παππούς του, Εντ (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι μέχρι που… ο παππούς του θα μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειάς του και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το πιο μεγάλο κεκτημένο του, το δωμάτιό του! Ο Πίτερ, όμως, δεν το βάζει κάτω και επινοεί με τους φίλους του φάρσες για να τον διώξει! Αλλά και ο παππούς του δεν παραδίνεται εύκολα... Ένας πόλεμος είναι προ των πυλών!

Σκηνοθεσία: Τιμ Χιλ

Πρωταγωνιστές: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ούμα Θέρμαν, Ρομπ Ριγκλ, Όουκς

Κατηγορία: Οικογενειακή, κωμωδία

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.34’

Scoob! / Scooby Doo! (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΣΑΒ-ΚΥΡ, ΤΕΤ: 18:15

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων Scooby-Doo, είναι έτοιμη να βγει στη μεγάλη οθόνη για να μας αφηγηθεί την προέλευση του Scooby-Doo και να εξιστορήσει το μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία των Mystery Inc. H ταινία SCOOBY DOO! αποκαλύπτει πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο αχώριστοι φίλοι Σκούμπι και Σάγκι και πώς συνεργάστηκαν με τους νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βέλμα και Δάφνη για να φτιάξουν τους διάσημους Mystery Inc. Έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες λυμένα μυστήρια, ο Σκούμπι και η παρέα του έρχονται τώρα αντιμέτωποι με το πιο δύσκολο στην καριέρα τους: την απελευθέρωση του σκύλου φάντασμα Κέρβερους. Καθώς παλεύουν για να σταματήσουν μία παγκόσμια «σκυλοαποκάλυψη», ανακαλύπτουν τη μυστική «κληρονομιά» και τον προορισμό του Σκούμπι, που είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο κανείς τους μπορούσε ποτέ να φανταστεί…

Σκηνοθεσία: Τόνι Σέρβον

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.33’

Mulan / Μουλάν (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΣΑΒ-ΚΥΡ, ΤΕΤ: 18:45

H ΜΟΥΛΑΝ αφηγείται την επική ιστορία της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας, όπου μια νεαρή, ατρόμητη γυναίκα ρισκάρει τα πάντα, αποδεικνύοντας την αγάπη για την οικογένεια και την πατρίδα της για να γίνει η πιο διάσημη μαχήτρια που γνώρισε ποτέ η Κίνα. Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιεσμένη ως άντρας, η Hua Jun περνάει από πολλές δοκιμασίες, και θα χρειαστεί να βάλει όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει. Ένα επικό ταξίδι ξεκινάει και θα την μεταμορφώσει σε μια δυναμική πολεμίστρια, που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός ολόκληρου έθνους και ενός περήφανου πατέρα.

Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο

Πρωταγωνιστές: Γιφέι Λιου, Ντόνι Γιέν, Τζέισον Σκοτ Λι, Ρον Γιουάν, Γκονγκ Λι, Τζετ Λι

Κατηγορία: Οικογενειακή Περιπέτεια

Καταλληλότητα:

Διάρκεια:1.55’

Trolls World Tour / Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΣΑΒ-ΚΥΡ, ΤΕΤ: 18:00

Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία είναι μια μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων. Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ. Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση.

Σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντόρν

Ακούγονται οι: Πάνος Μουζουράκης

Κατηγορία: Μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.30’

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture