Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Κλείνει προληπτικά το κατάστημά του ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπ. Στεργίου

Κορωνοϊός: Κλείνει προληπτικά το κατάστη...

Για τρεις ημέρες

Κλείνει για τρεις ημέρες, προληπτικά το κατάστημά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας Σπύρος Στεργίου καθώς όπως ενημερώθηκε, εργαζόμενος στην κουζίνα του καταστήματός του, ο οποίος ωστόσο δεν έχει εργαστεί την τελευταία εβδομάδα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο. Όπως επισημαίνει στο thebest.gr  αποφάσισε να κλείσει το κατάστημα για τρεις ημέρες προληπτικά παρά το γεγονός ότι με ένα κρούσμα δεν προβλέπεται κλείσιμο, ούτε κάποιος άλλος εργαζόμενος έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Ο λόγος είναι για να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες απολύμανσης και υποβολής όλων σε τεστ κορωνοϊού. "Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα για να μην υπάρχει περαιτέρω διασπορά του ιού. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό", τονίζει.

Σε ανάρτησή του στο facebook  ο κ. Στεργίου ανέφερε:

Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι εργαζόμενος στην κουζίνα, ο οποίος έχει διακόψει την εργασία του από την περασμένη Κυριακή στις 11/10/2020 βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό.
Παρόλο που μέχρι σήμερα με συμπληρωμένες 8 ημέρες δεν έχει παρουσιαστεί κανένα σύμπτωμα στο προσωπικό μας ή στο εγγύς οικογενειακό τους περιβάλλον, αποφασίσαμε με κάθε αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει και επιτάσσει η ιστορία και η διαδρομή της επιχείρησης να κλείσουμε προληπτικά.
Κλείνουμε λοιπόν, με δική μας πρωτοβουλία για 3 ημέρες, μέχρι την Τρίτη, για να γίνει ό,τι ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για προστασία των πελατών μας και των εργαζομένων μας, προκειμένου το κατάστημα να είναι ασφαλές.
Θα γίνει άμεσα προληπτική μοριακή απολύμανση και τέστ σε όλο το προσωπικό μας. Πρέπει με κάθε θυσία να διαφυλάξουμε όλοι μας, επιχειρηματίες και πολίτες, το αδιαφιλονίκητα πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία μας και οι ζωές μας.
Σας ευχαριστούμε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις