Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αντίο στην αγαπητή καθηγήτρια φιλόλογο Ντάνα Περδίκη - Μαριδάκη

Πάτρα: Αντίο στην αγαπητή καθηγήτρια φιλ...

Είχε υπηρετήσει στο 5ο και 11ο λύκειο Πατρών και είχε συνταξιοδοτηθεί από το 2010 - Η σορός της Θα αποτεφρωθεί τη Δευτέρα στη Ριτσώνα

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε μόλις μαθεύτηκε, το δυσάρεστο νέο ότι έφυγε από τη ζωή η Πατρινή καθηγήτρια φιλόλογος Ντάνα Περδίκη-Μαριδάκη στα 68 της χρόνια.

Η εκλιπούσα είχε σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είχε υπηρετήσει ως καθηγήτρια φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση έως το 2010 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Ήταν μία ιδιαίτερα αγαπητή εκπαιδευτικός τόσο στους μαθητές της όσο και στους συναδέλφους της και μάλιστα διατηρούσε σχέσεις και επικοινωνία με πολλά από τα παιδιά τόσο από τις παλαιότερες τάξεις όσο και από τα πιο πρόσφατα χρόνια.

Καλός της φίλος και συνάδελφος της εκπαιδευτικός μιλώντας στο thebest.gr, μας είπε πως η Ντάνα (ολόκληρο το όνομα της ήταν Σουλτάνα) είχε υπηρετήσει στο 5ο Λύκειο Πατρών στην πλ. Μαρούδα καθώς και στο 11ο Λύκειο.

Τις τελευταίες μέρες αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας με ραγδαία εξέλιξη που δυστυχώς δεν άφησε περιθώρια αντιμετώπισης. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο και την περασμένη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 στις 9 το πρωί κι ενώ ετοιμαζόταν να μεταφερθεί για να βάλει ορό στο νοσοκομείο, υπέστη ανακοπή και έφυγε από κοντά μας.

Ήταν παντρεμένη με τον γνωστό και αγαπητό καθηγητή μαθηματικό Γιώργο Μαριδάκη και μητέρα ενός γιου και μίας κόρης που έχουν τελειώσει το τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι λαμπροί επιστήμονες και τώρα εργάζονται σε υψηλές θέσεις.

Η τελευταία επιθυμία της ήταν όπως δείχνει και το αγγελτήριο του γραφείου τελετών, να αποτεφρωθεί και η οικογένεια της θα σεβαστεί και θα εκτελέσει την βούληση της, αποτεφρώνοντας τη σορό της Ντάνας Περδίκη-Μαριδάκη την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 στις 12.30 το μεσημέρι στη Ριτσώνα, στην Εύβοια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις