Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

O Ρον Χάουαρντ σκηνοθέτησε τις Εϊμι Ανταμς και Γκλεν Κλόουζ στην ταινία «Hillbilly Elegy»

O Ρον Χάουαρντ σκηνοθέτησε τις Εϊμι Αντα...

Οι δύο ηθοποιοί ήδη ακούγεται πως θα προταθούν στα ερχόμενα Όσκαρ

Η νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη για το «Α Beautiful Mind», Ρον Χάουαρντ μπορεί να μην είναι ένα από τα ντοκιμαντέρ με τα οποία μας είχε συνηθίσει ο σκηνοθέτης τα δυο τελευταία χρόνια, αλλά βασίζεται στο αυτοβιογραφικό best-seller του Τζ. Ντ. Βανς με τίτλο «Hillbilly Elegy» και ήδη ακούγεται ως δυνατό χαρτί στα ερχόμενα Όσκαρ.

Στην ταινία, η οποία περιγράφεται ως τα απομνημονεύματα μιας οικογένειας και ενός ολόκληρου κόσμου σε κρίση, μιλάει για την ιστορία ενός φοιτητή στη Νομική του Γέιλ που επιστρέφει στο σπίτι του στα Απαλάχια όρη και έρχεται αντιμέτωπος με την ιστορία της οικογένειάς του αλλά και την πτώση και διάψευση του Αμερικάνικου ονείρου, όπως γράφει το flix.gr.

Στην ταινία που προγραμματίζεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix στις 24 Νοεμβρίου 2020, ενώ λίγο καιρό πριν θα παιχτεί και σε επιλεγμένους κινηματογράφους (ελπίζουμε και της χώρας μας), πρωταγωνιστούν οι Εϊμι Άνταμς και Γκλεν Κλόουζ, οι οποίες φαίνεται πως πάνε ολοταχώς προς τα Όσκαρ (η αγνώριστη εδώ Γκλεν Κλόουζ έχει κατά το παρελθόν προταθεί 7 φορές και είναι αβράβευτη), και μαζί τους παίζουν οι Γκάμπριελ Μπάσο, Μπο Χόσκινς, Φρίντα Πίντο, Χέιλι Μπένετ, Εντ Αματρύντο και Όουεν Ασζτάλος.

Ο 66χρονος σήμερα Ρον Χάουαρντ είχε παίξει ως ηθοποιός στην νεανική, κοινωνική ταινία του Τζορτζ Λούκας «American Graffiti» το 1973 ενώ περνώντας στην σκηνοθεσία υπέγραψε μεταξύ άλλων τις επιτυχημένες ταινίες «Cocoon» (1985), «Willow» (1988), «Backdraft» (1991) και το διαστημικό docudrama «Apollo 13» (1995) με τον Τομ Χανκς. Κόρη του είναι η γλυκιά ηθοποιός Μπράις Ντάλας Χάουαρντ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture