Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το παιδικό φιλμ κινουμένων σχεδίων "Γιάκαρι: Η ταινία" από την Πέμπτη 15/10 & στην Πάτρα

Το παιδικό φιλμ κινουμένων σχεδίων "...

Στα Odeon Veso Mare - Θα προβληθεί μεταγλωττισμένο στα ελληνικά

H παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Yakari, Le Film - Γιάκαρι: Η ταινία» σε σκηνοθεσία Ξαβιέρ Τζακομέττι και Τόμπι Τζένκελ που είναι μία Γαλλογερμανική και Βελγική παραγωγή θα αρχίσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 στις Ελληνικές αίθουσες, και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, σε διανομή της Neo Films.

Σύμφωνα με το στόρι, ενώ η φυλή του ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη μετανάστευση των βισώνων, ο Γιάκαρι, ένα νεαρό αγόρι της φυλής των Σιου, ξεκινάει μόνος του να ακολουθήσει το μονοπάτι του Μικρού Κεραυνού, ενός άγριου αλόγου που φημολογείται ότι είναι αδάμαστο.

Στο ταξίδι του, και καθώς για πρώτη φορά στη ζωή του θα βρεθεί εντελώς μόνος του, ο Γιάκαρι θα δεχθεί την επίσκεψη του Μεγάλου Αετού, του ζώου τοτέμ του. Ο Μεγάλος Αετός θα δώσει στον Γιάκαρι ένα υπέροχο φτερό καθώς και την απίστευτη ικανότητα να μιλάει με τα ζώα. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους και καθώς πια βρίσκονται βαθιά στο έδαφος των τρομερών και φοβερών κυνηγών, ο Γιάκαρι και ο Μικρός Κεραυνός θα ζήσουν μια μεγαλειώδη περιπέτεια μέχρι να βρουν το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι. Το ταξίδι τους, σε ένα συναρπαστικό αλλά συνάμα επικίνδυνο τοπίο, θα σφραγίσει για πάντα την παντοτινή φιλία μεταξύ του πιο γενναίου νεαρού αγοριού των Σιου και του αλόγου που τρέχει σαν τον άνεμο.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί: Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Γιάννης Υφαντής, Ηδύλη Κυριακίδη, Γιώργος Σκουφής, Ντίνος Σούτης, Νεφέλη Κυριακίδη, η οποία είχε και την σκηνοθετική επιμέλεια.

Διάρκεια: 82 λεπτά.

Έτος παραγωγής: 2020.

ΔΙΑΝΟΜΗ: NEO Films.

Με συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture