Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δίκη "Χρυσής Αυγής": Ο λόγος στην εισαγγελέα για την πρόταση των ποινών

Δίκη "Χρυσής Αυγής": Ο λόγος σ...

Η συνεδρίαση συνεχίζεται σήμερα στις 11 το πρωί

Με την παλιά του σύνθεση, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα συνεδριάσει εκ νέου σήμερα, όπου αναμένεται η εισαγγελική πρόταση επί των ποινών  στους καταδικασθέντες ναζιστές της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

 Συγκεκριμένα η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί, υπό την προεδρία της Μαρίας Λεπενιώτη.

Αφού απορρίφθηκαν τα αιτήματα για αναγνώριση ελαφρυντικών σε όλους τους καταδικασθέντες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και στους περισσότερους για ένταξη εγκληματικής οργάνωσης, ο καταδικασθείς Λαγός ζήτησε να εξαιρεθούν οι δικαστές αλλά όχι η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου και ο αναπληρωτής εισαγγελέας.

Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε και έτσι επόμενος σταθμός στη δίκη είναι η πρόταση της εισαγγελέως επί των ποινών. Επ’ αυτής θα έχουν δικαίωμα να τοποθετηθούν οι συνήγοροι υπεράσπισης των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, η έδρα θα αποσυρθεί σε διάσκεψη και ακολούθως θα ανακοινωθούν οι ποινές κάθειρξης για κάθε κατηγορούμενο. Το επόμενο κρίσιμο ζήτημα που θα απασχολήσει το δικαστήριο είναι αν θα δοθεί ανασταλτική δύναμη στην έφεση και σε ποιους κατηγορουμένους, οι οποίοι δεν θα οδηγηθούν στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις