Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Όταν στο thebest.gr γράφαμε ότι τους φασίστες δεν τους θέλουμε ούτε για αναγνώστες...

Όταν στο thebest.gr γράφαμε ότι τους φασ...

Όπως ρητά είχαμε δηλώσει πριν μερικά χρόνια, και δεν παύει φυσικά να ισχύει και σήμερα

Μπορεί σήμερα που η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί δικαστικά ως εγκληματική οργάνωση σύσσωμος ο Τύπος να πανηγυρίζει, ωστόσο υπήρξε μια, όχι και τόσο μακρινή εποχή, που τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Έχει ιδιαίτερη σημασία να θυμηθούμε σήμερα, εν αναμονή της ανακοίνωσης των ποινών των στελεχών της οργάνωσης, ότι εκείνη την εποχή, που το κλίμα ήταν τελείως διαφορετικό, το thebest.gr χωρίς να υπολογίζει κανένα κόστος είχε ευθαρσώς πάρει θέση όχι μόνο απέναντι στην Χρυσή Αυγή, αλλά και απέναντι των όποιων αναγνωστών μας είχαν παρεμφερείς αντιλήψεις. 

Για να εξηγιόμαστε: στο thebest.gr τους φασίστες δεν τους θέλουμε ούτε για αναγνώστες κι ας χάσουμε «κλικ»…

Απέναντι σε όσους έβλεπαν «ευγενικούς» παλικαράδες με τη σβάστικα στο μπράτσο να περνάνε τις γιαγιάδες τον δρόμο και να τις "προστατεύουν" στα ΑΤΜ, απέναντι στο lifestyle ξέπλυμα δολοφόνων και τραμπούκων, απέναντι στην προσπάθεια ωραιοποίησης της φρίκης, το thebest.gr είχε πάρει θέση από την πρώτη στιγμή. Όχι μόνο δεν δημοσίευσε ποτέ και τίποτα που του εστάλη από τη Χρυσή Αυγή, αλλά με δημόσια παρέμβαση του πριν από λίγα χρόνια, ζήτησε από τους αναγνώστες που στήριζαν και ψήφιζαν τους νεοναζί δολοφόνους, αλλά και όλους όσοι ασπάζονται τις φασιστικές ιδέες, να σταματήσουν να μας διαβάζουν. Εμείς δεν τους θέλαμε και δεν τους θέλουμε ούτε για αναγνώστες μας, ούτε για πελάτες μας. 

Το γράφαμε τότε, το υπογράφουμε και σήμερα και το υπενθυμίζουμε... 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις