Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Για να εξηγιόμαστε: στο thebest.gr τους φασίστες δεν τους θέλουμε ούτε για αναγνώστες κι ας χάσουμε «κλικ»…

Για να εξηγιόμαστε: στο thebest.gr τους ...

Με το φασισμό οφείλουμε να συγκρουστούμε

Επειδή ο φασισμός είναι το πιο επικίνδυνο και απεχθές φαινόμενο, δεν θέλει χάιδεμα και ισορροπίες ή συμβιβασμούς.

Με τον φασισμό δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση: είσαι μαζί του, ή συγκρούεσαι μαζί του. Μεσοβέζικοι ελιγμοί δεν χωράνε. Όπως εννοεί και το μήνυμα της φωτογραφίας, αν δεν συγκρουστείς με τους φασίστες την ώρα που προπηλακίζουν τον διπλανό σου, θα έρθει κι η σειρά σου. Το παράδειγμα των Ναζί του Χίτλερ, είναι η πιο ζωντανή επιβεβαίωση αυτού του ισχυρισμού.

Το αυγό του φιδιού αν δεν το καταστρέψεις, θα «γεννήσει» το φίδι που θα σε δαγκώσει.

Πολλοί υποστηρίζουν, ότι οι φασίστες είναι ελάχιστοι και οι ψηφοφόροι της «Χρυσής Αυγής» στην πλειοψηφία τους είναι παραπλανημένοι. Μακάρι να έχουν δίκιο, αλλά προσωπικά φοβάμαι ότι οι φασίστες είναι περισσότεροι κι από όσους ψηφίζουν Χρυσή Αυγή.

Το βλέπουμε στη καθημερινή τους συμπεριφορά (γιατί εκεί κρίνεται ο φασίστας), εμείς που δουλεύουμε στο thebest.gr το εντοπίζουμε και στα σχόλια που κάνουν κάτω από άρθρα. Φυσικά με «ψεύτικα προφίλ» (γιατί είπαμε, η φασιστική «μαγκιά» είναι σαν την μαγκιά της κότας:  Η "μαγκιά" πήγε περίπατο-Και φασίστες και «κότες» αυτοί που προπηλάκισαν τον Μπουτάρη).

Εμείς λοιπόν στο thebest.gr κάναμε την επιλογή μας.

Αυτούς τους τύπους θα τους αποκλείουμε και θα τους μπλοκάρουμε από φίλους της σελίδας μας στο facebook. Δεν τους θέλουμε ούτε ως φίλους (έστω και στο facebook), αλλά ούτε και ως αναγνώστες.

Κι ας χάσουμε και κάποια «κλικ».

Μας αρκούν τα «κλικ» των σοβαρών αναγνωστών μας, τα σχόλια των οποίων είναι ευπρόσδεκτα ακόμα και όταν διαφωνούν μαζί μας ριζικά.

Όσο δεν αποφασίζουμε να συγκρουστούμε με τον φασισμό και απλά περιοριζόμαστε να αδιαφορούμε, τόσο του δίνουμε έδαφος να αναπτυχθεί. Εν προκειμένω η σιωπή, είναι συνενοχή.

Τους φασίστες δεν τους θέλουμε όχι μόνον για φίλους, αλλά ούτε για αναγνώστες ή πελάτες. Και όπου τους εντοπίζουμε (γιατί κρύβονται οι θλιβεροί, πίσω από ψεύτικα προφίλ και από στολές παραλλαγής…) θα τους απομονώνουμε.

Για το thebest.gr

Ν.Π. ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


ΥΓ Ήδη κάποια φασιστοειδή σχολιάζουν κάτω από το άρθρο (φυσικά υπάρχουν και αυτοί που σχολιάζουν διαφωνώντας, αλλά κόσμια). Όπως ένας τύπος που υπογράφει ως Lucky Luke ο οποίος ανέβασε το εξής post : "Otan pethanei kapoios gonios sou steile mou en minima na ertho stin kideia na sou po sta moutra sou oti xestika pou pethane na se do pos tha antidraseis naso magka". Τόσο κότα κι αυτός που ντρέπεται να γράφει με τιο όνομά του. Αυτά τα φασιστάκια σαν του λόγου του, από το thebest.gr τα διαγράφουμε δια παντός. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Και όσοι τον έχετε φίλο τον συγκεκριμένο να τον χαίρεστε..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις