Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Τέιλορ Σουίφτ, Κρις Έβανς παροτρύνουν τον κόσμο να ψηφίσει στις εκλογές των ΗΠΑ

Οι Τέιλορ Σουίφτ, Κρις Έβανς παροτρύνουν...

Διατύπωσαν τις θέσεις τους σε ειδικό τεύχος - αφιέρωμα του V Magazine

Σημαντικές φωνές στο Χόλιγουντ παροτρύνουν τους πολίτες στις ΗΠΑ να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές διατυπώνοντας τις θέσεις τους σε ένα ειδικό τεύχος του V Magazine.

Η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ αλλά και οι Τζέιντεν Σμιθ, Μπέλα Χαντίντ, Μαράια Κάρεϊ, Τζούλιαν Μουρ, Τζένιφερ Λόρενς και ο «Captain America» - Κρις Έβανς και άλλοι φωτογραφήθηκαν για τα 12 εξώφυλλα του ειδικού τεύχους V127 special.

«Η αλλαγή που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι να εκλέξουμε έναν πρόεδρο που αναγνωρίζει ότι οι έγχρωμοι αξίζουν να αισθάνονται ασφαλείς και να εκπροσωπούνται, ότι οι γυναίκες αξίζουν το δικαίωμα να επιλέξουν τι θα συμβεί στο σώμα τους και ότι η κοινότητα LGBTQIA + αξίζει να αναγνωριστεί και να ενσωματωθεί» αναφέρει η Τέιλορ Σουίφτ.

«Όλοι αξίζουν μια κυβέρνηση που λαμβάνει σοβαρά υπόψη τους παγκόσμιους κινδύνους για την υγεία και δίνει προτεραιότητα στη ζωή των ανθρώπων της» προσθέτει.

«Ψηφίζω επειδή δεν είμαι ευχαριστημένος με την ηγεσία» σχολιάζει ο Τζέιντεν Σμιθ που είναι γιος του σταρ Γουίλ Σμιθ. «Δεν νιώθω ότι εκπροσωπούμαι ή ότι ακούγομαι, ότι η μαύρη κοινότητα εκπροσωπήθηκε ή ακούστηκε γενικά. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν, ξεκινώντας από τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους έγχρωμους ανθρώπους στη χώρα και πώς αφήνουμε αυτά τα συστήματα ρατσισμού να εξακολουθούν να υπάρχουν και να τα ακολουθούμε» σημειώνει.

Ο Κρις Έβανς, ο οποίος είναι πολύ ενεργός σε πολιτικά ζητήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε τις σκέψεις του στο V Magazine.

«Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι νέοι ασχολούνται με τη διαμόρφωση του πολιτικού και κοινωνικού τοπίου» υπογραμμίζει ο ηθοποιός που έχει με επιτυχία ενσαρκώσει τον «Captain America» στον κινηματογράφο.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight