Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέτσας: Δεν θα ανακοινωθούν νέα μέτρα -Διεύρυνση ωραρίου στα εστιατόρια, ανοιχτά έως τη 1πμ

Πέτσας: Δεν θα ανακοινωθούν νέα μέτρα -Δ...

Δεν γίνεται να φορτώνουμε συνεχώς τον πληθυσμό με μέτρα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Κατηγορηματικός ότι δεν θα ανακοινωθούν νέα μέτρα για τον κορωνοϊό ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως «το να φορτώνουμε συνεχώς μέτρα τον πληθυσμό και να μη φροντίζουμε για την πιστή τήρησή τους, θα είναι προβληματικό και ενδεχομένως μπούμερανγκ».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο ωράριο των καταστημάτων υποστηρίζοντας πως πλέον εξετάζεται η διεύρυνσή του μέχρι τη 1πμ. Χαρακτηριστικά ανέφερε «Μπορεί να εξεταστεί η διεύρυνση του ωραρίου καταστημάτων μέχρι τη 1π.μ.».

Ο κ.Πέτσας σχολιάζοντας την αύξηση των κρουσμάτων, επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει μια αύξηση κρουσμάτων όπως και οι άλλες χώρες τελευταία, αλλά παραμένει σταθερή. «Στην Αττική υπάρχει μια πίεση, όμως αυξάνονται οι ΜΕΘ». Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ 91 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Ερωτηθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη χρήση της μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους ο Στέλιος Πέτσας υποστήριξε πως είναι από τα μέτρα που θα εξεταστούν αν υπάρξει έκρηξη κρουσμάτων. «Σήμερα βλέπουμε πάρα πολλά κρούσματα να προέρχονται από τον χώρο εργασίας», ανέφερε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις