Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπό αστυνομικό κλοιό τα "πρωτοπαλίκαρα" της Χρυσής Αυγής

Υπό αστυνομικό κλοιό τα "πρωτοπαλίκ...

Ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις

Όσο πλησιάζει η ώρα των ποινών για τη Χρυσή Αυγή, γίνεται ακόμα πιο στενή η επιτήρηση της Αστυνομίας στα πρωτοκλασάτα στελέχη. Σε 24ωρη βάση, αστυνομικοί βρίσκονται έξω από τις οικίες τους και τους παρακολουθούν διακριτικά, τόσο τους ίδιους όσο και τις κινήσεις των μελών των οικογενειών τους.

Το τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. που έχει αναλάβει αυτή τη δουλειά είναι το Τμήμα Αναζητήσεων, προκειμένου τόσο να είναι σε ετοιμότητα για συλλήψεις άμα τη ανακοινώσει της απόφασης των ποινών αλλά και να μην διαφύγει κανένα από τα επτά διευθυντικά στελέχη στην επικράτεια. 

Η Ελληνική Αστυνομία δεν περιμένει να δει για ποιους θα υπάρξουν ελαφρυντικά και για ποιους συλλήψεις. Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται ήδη εν αναμονή μιας αστυνομικής επιχείρησης. Εάν δεν αναγνωριστούν ελαφρυντικά και αν πρέπει να υπάρξουν εκ νέου συλλήψεις η ΕΛ.ΑΣ έχει ξεκινήσει ήδη και γνωρίζει τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν ανακοινωθεί ότι δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η ποινή τους, δεν θα έκανε εντύπωση στις Αρχές να ετοιμάσουν κάποιο «σόου» οι χρυσαυγίτες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και στα σπίτια των κατηγορουμένων. Σύμφωνα με το σχέδιο προβλέπεται να υπάρξουν μικρές ομάδες συλλήψεων στα μέρη όπου βρίσκονται τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν κάτω από διακριτική παρακολούθηση. Όταν το δικαστήριο καταλήξει στο ότι πρέπει να συλληφθούν τότε το τμήμα Αναζητήσεων της ασφάλειας Αττικής θα πρέπει να αναλάβει δράση σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις