Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ήθελε να του ανοίξουν πόρτες στο Netflix και θα το κυνηγήσει

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ήθελε να του α...

Το δήλωσε σε συνέντευξη του στο περιοδικό του "Τύπου της Κυριακής", 4 Οκτωβρίου 2020

Ο γοητευτικός Αχαιός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος τη φετινή τηλεοπτική περίοδο μπήκε δυναμικά στην κοινωνική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "8 Λέξεις" στο Σκάι που συνεχίζεται για 2η σαιζόν και μιλώντας στο τηλεοπτικό περιοδικό της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής (4/10/2020) ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως αυτό που θα ήθελε στο μέλλον είναι ν’ ανοίξουν πόρτες συνεργασίας στην δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix.

"Βλέπω Netflix, ντοκιμαντέρ, δεν τις σνομπάρω τις ελληνικές σειρές αλλά με γοητεύει ο κόσμος του Netflix. Μαθαίνω, γίνομαι καλύτερος μέσα από αυτό, ανοίγουν οι ορίζοντές μου. Θα προσθέσω όμως σε αυτό το σημείο ότι είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που γίνονται πολλές σειρές φέτος. Βλέπουμε ωραίες δουλειές, νέα παιδιά που τους δίνεται η ευκαιρία, όπως και σε εμένα πριν από χρόνια" τόνισε μεταξύ άλλων ο 33χρονος ηθοποιός και μοντέλο προσθέτοντας πως "θα ήθελα να εξελιχθώ, θέλω να έχω υψηλές προσδοκίες και κάποια στιγμή να κάνω δική μου θεατρική παραγωγή. Ακόμη θα ήθελα να μου ανοίξουν πόρτες στο Netflix. Θα το ήθελα πολύ και σκοπεύω να το κυνηγήσω".

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει γεννηθεί το 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας όπου και μεγάλωσε. Είναι στενός συγγενής του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και νυν επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης «Πρωτεύουσα ξανά» στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Τον Νίκο Πολυδερόπουλο τον γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του κατά συρροή δολοφόνου Ορφέα Μακρή στο επιτυχημένο σήριαλ «Το Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου. Ως μοντέλο ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει δουλέψει με σχεδιαστές όπως ο αείμνηστος Μιχάλης Ασλάνης και ο Πατρινός Νίκος Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight