Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η απίστευτη καραντίνα του Αχαιού Νίκου Πολυδερόπουλου, στη Γαύδο! ΒΙΝΤΕΟ

Η απίστευτη καραντίνα του Αχαιού Νίκου Π...

Ζει σαν ερημίτης

Ο Αχαιός Νίκος Πολυδερόπουλος είναι τολμηρός ειλικρινής, ντόμπρος, γοητευτικός και ταλαντούχος!

Τον γνωρίσαμε καλύτερα στο Μπρούσκο, ενώ τον… αγαπήσαμε στο σήριαλ του Αlpha «Τατουάζ», να ερμηνεύει με τεράστια επιτυχία τον serial killer, Ορφέα. Ο Νίκος βιώνει μια καραντίνα που δεν έχει ζήσει κανείς άλλος. Και είναι ασφαλής αφού κυριολεκτικά δεν βλέπει άνθρωπο! Μακριά απ΄όλους ζει μια διαφορετική ζωή δίπλα στη φύση και στη θάλασσα κυριολεκτικά σαν ερημίτης

Φέτος πριν την έναρξη των μέτρων για την προστασία του κορονοϊού, πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Μαρία Σολωμού στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια! Ο Νίκος με το που έκλεισε το θεάτρο πήρε μια μεγάλη απόφαση! Να φύγει μακριά. Έτσι εδώ και ένα μήνα βρίσκεται καραντίνα στη Γαύδο! Σε ένα χωριό με υπέροχη θέα και με 150 κατοίκους! Ζει σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα αλλά με ηλιακές πλάκες άρα έχει ρεύμα λίγες ώρες την μέρα, οπότε  και τρέχει να μαγειρέψει η να κάνει ένα ζεστό μπάνιο.

Οι συνθήκες που ζει θυμίζουν διακοπές αλλά δεν είναι αφού η ζωή είναι αρκετά δύσκολη χωρίς ανέσεις. Μάλιστα το πλοίο που φέρνει τα τρόφιμα στο απόμακρυσμένο νησί έρχεται κάθε 17 ημέρες! Ο Νίκος απολαμβάνει την μοναχικότητα του αλλά και τις ομορφιές του νησιού και ζει σαν ερημίτης! Ευτυχώς κάποιοι καλοί γείτονες μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού του φέρνουν μερικά τρόφιμα! 

Στα παρακάτω νίντεο ο ηθοποιός κάνει ιππασία στις άγωνες περιοχές του νησιού αλλά και στιγμές από την περίεργη και μοναχική ζωή του στην ιδιαίτερα και πρωτότυπη καραντίνα του!

 

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο ο Νίκος έχει βρει διάφορους τρόπους να γυμνάζεται, να κάνει extreme sports ενώ χαλαρώνει βλέποντας το μοναδικό ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα!

Πηγή:tlife

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight