Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο του Γρηγορίου Μπαράκου

Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο το μνημ...

Λόγω των νέων ειδικών περιοριστικών μέτρων ασφαλείας που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, όπως αναφέρει ανακοίνωση της οικογένειας του εκλιπόντος

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από το θάνατο του Γρηγόρη Μπαράκου σε ηλικία 66 ετών, ενός εκλεκτού συμπολίτη που συνέδεσε το όνομα του με τη θέση του στο ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδος, στο οποίο διετέλεσε διευθυντής επί σειρά ετών. Σύμφωνα με παράκληση – ανακοίνωση της οικογένειας του εκλιπόντος, το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Γρηγορίου Μπαράκου θα πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των νέων ειδικών περιοριστικών μέτρων ασφαλείας που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Η οικογένεια ευχαριστεί όλους για την συμπαράσταση στο βαρύτατο πένθος της.

Ο Γρηγόρης Μπαράκος εκτός από τη θητεία του στο ΕΚΑΒ, είχε διατελέσει επί σειρά ετών και νομαρχιακός σύμβουλος καθώς και αντινομάρχης Υγείας και Πρόνοιας Αχαΐας ενώ είχε & ενεργό ρόλο στη δημιουργία του Ξενώνα Ογκολογικών Ασθενών "Η Ελπίδα".

Η απώλειά του είναι μεγάλη για την αγαπημένη του σύζυγό του Χρυσή, τα δύο τους παιδιά Αγλαΐα και Γεώργιο και την εγγονή του.

Στο τελευταίο αντίο, στην κηδεία του στον ιερό ναό Παντανάσσης Πατρών το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, υπήρξε μία ιδιαίτερα φορτισμένη και συγκινητική στιγμή, όταν ακούστηκαν σειρήνες από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που βρίσκονταν έξω από την εκκλησίαμε τον κόσμο να χειροκροτεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις