Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Απογειωμένη» η Levis: Εχει τρελάνει τις νεουορκέζες, προωθείται από Valentino και internet super stars

«Απογειωμένη» η Levis: Εχει τρελάνει τις...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ποια μοντέλα είναι τα πλέον περιζήτητα αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο, με έμπνευση τα nineties

Το πιο θρυλικό «σήμα» στο τζιν παντελόνι κάνει δυναμικό comeback στην παγκόσμια αγορά και εκτοπίζει όλα τα άλλα denim brands: Η εταιρεία Levis είναι ξανά πολυπόθητη με αφετηρία το street style της Νέας Υόρκης και ειδικά δυο μοντέλα της «ξεπουλούν» στην Amazon και όχι μόνο. O λόγος καταρχήν για το Levi’s Ribcage Ankle Jeans που φοράει από το καλοκαίρι το style icon Χάλει Μπίμπερ και πρόσφατα υιοθέτησε το teen idol του Tik Tok, Αντισον Ρέι. Ένα παντελόνι ψηλόμεσο, που «ανοίγει» σε ευθεία γραμμή από το γόνατο και κάτω. Επiμείνετε στο ίδιον πατρόν με την επωνυμία WellThread Ribcage Ankle Straight Leg, που επίσης σταματάει πάνω από τον αστράγαλο.

 

«Χαμός» όμως και με το Levis 517 που επανέφερε για άνδρες και γυναίκες ο ιταλικός οίκος Valentino στην πρόσφατη επίδειξή του στο Μιλάνο. Η «γραμμή» που είναι εμπνευσμένη από τα τζιν των sixties, αφήνει περιθώριο να φορέσουμε πολλά είδη παπουτσιών. Βγήκε στην πασαρέλα σε πρώην εργοστάσιο μεταλλουργίας  για να σηματοδοτήσει την στροφή του luxury label στην πραγματικότητα της covid εποχής. Ο urban προσανατολισμός της σειράς Valentino x Levi’s 517 βασίζεται στην αιθέρια και πολυτελή άνω ένδυση συνδυασμένη με κλασικό, σκούρο μπλε bootcut παντελόνι. Λανσάρεται ήδη ως το must της επόμενης άνοιξης και έχει προκαλέσει πολλά δημοσιεύματα στα fashion media.

 

Η εμμονή με το ντύσιμο των nineties είναι η βασική στυλιστική αφορμή. Τα items εκείνης της εποχής αξιοποιημένα με άλλη ματιά δημιουργούν αδιαμφιβήτητα best sellers.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View