Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λύθηκε το μυστήριο μετά από 13χρόνια: Στραγγάλισαν μάνα και κόρη και μετά τις τεμάχισαν

Λύθηκε το μυστήριο μετά από 13χρόνια: Στ...

Δράστες, δύο Πακιστανοί, ηλικίας 54 και 60 ετών

Ύστερα από 13 χρόνια εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, η πολύκροτη υπόθεση της αποτρόπαιης ανθρωποκτονίας δύο γυναικών από τη Γεωργία, μητέρας και κόρης, ηλικίας 59 και 21 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο αλλοδαπές είχαν εξαφανισθεί στις 6 Ιουλίου του 2007 από την Αθήνα και από τότε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Σημειώνεται ότι η εξαφάνιση των γυναικών είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ΕΛΑΣ, μετά τη συνεργασία με τις Αρχές της Γεωργίας, μέσω της Ιnterpol, εντόπισε στην Αθήνα τους δύο φερόμενους ως δράστες, Πακιστανούς, ηλικίας 54 και 60 ετών, τους οποίους και προσήγαγε. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες είχαν στραγγαλίσει και τεμαχίσει τα δύο θύματα, μέσα στο διαμέρισμα του 54χρονου στα Πετράλωνα, ενώ στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια τρίτου ατόμου, είχαν εξαφανίσει τις σορούς τους.

Κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση και σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα, με τα οποία συνελήφθησαν.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις