Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νυχτερινά πυρά μεταξύ Φαρμάκη - Κατσιφάρα για την ανάθεση έργων στη Δυτική Ελλάδα

Νυχτερινά πυρά μεταξύ Φαρμάκη - Κατσιφάρ...

"Πόλεμος" ανακοινώσεων

Βραδινή ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και τον επικεφαλής της περιφερειακής αντιπολίτευσης Απόστολο Κατσιφάρα με αφορμή την ανάθεση έργων που εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η αρχή έγινε λίγο πριν τις 8 το βράδυ με ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε απάντηση καταγγελιών της αντιπολίτευσης για την ανάθεση έργων, όπου αναφέρονται τα εξής:

«Δυστυχώς, ο κατήφορος της παράταξης «Δυτική Ελλάδα Δικαίωμα στην Πρόοδο» του κ. Κατσιφάρα, φαίνεται πως δεν έχει τέλος…

Η παράταξη που επί εννέα σχεδόν χρόνια άφησε τη Δυτική Ελλάδα στον πάτο της ανάπτυξης και στην κορυφή της φτώχειας, διαλαλώντας μόνο «εμβληματικά οράματα», προφανώς δυσκολεύεται να αποδεχθεί τον ρόλο της αντιπολίτευσης και εκτοξεύει ψέματα και λάσπη στον ανεμιστήρα, φτάνοντας στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Για εμάς όμως, η επίλυση των προβλημάτων των πολιτών - και ειδικά των επειγόντων - όπως και η τήρηση της ηθικής ακεραιότητας και της νομιμότητας αποτελεί «ευαγγέλιο» πάνω στο οποίο καμία λάσπη δεν κολλάει.

Απαντώντας λοιπόν επί της ουσίας, σύμφωνα με το νόμο, ΔΕΝ αναθέσαμε κανένα έργο όπως ψευδέστατα και συκοφαντικά ισχυρίζεται η παράταξη του κ. Κατσιφάρα.

«Μετά την πολιτική της ήττα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Περιφερειακή αρχή, ψεύδεται και αυτοδιαψεύδεται, προσχωρώντας στη θέση της πλειοψηφίας» ανέφερε στην απάντησή του ο επικεφαλής του συνδυασμού Δικαίωμα στην Πρόοδο Απόστολος Κατσιφάρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις