Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Θεατρικό παιχνίδι για εφήβους στις Γραμμές Τέχνης από τις 4 Οκτωβρίου 2020

Θεατρικό παιχνίδι για εφήβους στις Γραμμ...

Με εμψυχωτή τον ηθοποιό Δημήτρη Χουρδούμη

Θεατρικό παιχνίδι που απευθύνεται σε εφήβους ηλικίας 12-17 ετών, θα πραγματοποιηθεί στις Γραμμές Τέχνης, στην Μαιζώνος 271 μετά την Παπαφλέσσα, με εμψυχωτή τον Δημήτρη Χουρδούμη.

Όταν ο έφηβος μπορεί να εκφράσει με δημιουργικούς τρόπους όσα αισθάνεται, σκέφτεται και παρατηρεί, νιώθει ελεύθερος. Ο χορός κι η υποκριτική παρέχουν αμέριστη δυνατότητα σωματικής έκφρασης και καλλιεργούν πάντα τη φαντασία, ειδικά όταν συνοδεύονται από δημιουργική διάθεση και χαρά!

Παιχνίδι, αυτοσχεδιασμός, ρυθμός και μουσική αποτελούν τα εργαλεία, μέσω των οποίων τα παιδιά αναπτύσσουν τις ικανότητές τους, ψυχοσωματικές και πνευματικές. Ο εμψυχωτής είναι πάντα κοντά για να βοηθά και να χαίρεται μαζί τους.

Ο απώτερος σκοπός του εμψυχωτή-συντονιστή της ομάδας είναι η ουσιαστική επαφή των νέων ανθρώπων με το χώρο του θεάτρου και η αξιοποίηση των γνώσεων κι εμπειριών που θα λάβουν και η εναλλαγή εικόνων και οραμάτων προς όφελος του εφήβου, με πρακτική εφαρμογή σε παρουσίαση παράστασης, στο τέλος της σεζόν…

Λόγω των κανονισμών Covid-19 και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε παιδιά και γονείς, ο αριθμός συμμετοχών θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί τόσο σειρά προτεραιότητας, όσο και όλοι οι σχετικοί κανόνες ασφαλείας. Σας παρακαλούμε η προσέλευση των παιδιών και γονέων να γίνεται με μάσκες!

Εμψυχωτής: Δημήτρης Χουρδούμης

Ο Δημήτρης Χουρδούμης, γνωστός & επιτυχημένος στην πόλη της Πάτρας τόσο για το καλλιτεχνικό του ήθος, όσο και για την ρομαντική και ευαίσθητη προσέγγιση του στο χώρο του θεάτρου (είχε υποδυθεί και τον Τελάλη του Πατρινού καρναβαλιού μία χρονιά), έχει να επιδείξει, μεταξύ άλλων, στη μακρόχρονη παρουσία του στα τοπικά δρώμενα και πολλές συμμετοχές σε παραστάσεις (Παραμύθια να τα φας στο πιάτο, Ντίλης ο μεγαλοπρεπής, Ταξίδι στο νησί των καλών τρόπων, Ολόγυρα ολότελα ολόιδιοι, κ.α.) που κινήθηκαν και κινούνται γύρω από τα παιδιά και τους εφήβους. Παράλληλα γράφει και σκηνοθετεί τις παιδικές παραστάσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας.

Το θεατρικό παιχνίδι θα λάβει χώρα από 4/10/2020 και κάθε Κυριακή 17:00-19:00 στο θέατρο Γραμμές Τέχνης (Μαιζώνος 271).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2610005998, 6946097298 και 6937341717.

e-mail:  [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture