Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σάκης Ρουβάς: Άστοχη προωθητική ανάρτηση η φωτογραφία με αυτοκίνητο στο Ηρώδειο

Σάκης Ρουβάς: Άστοχη προωθητική ανάρτηση...

H ανάρτηση - απάντηση του μετά τις αντιδράσεις

Έντονες αντιδράσεις είχαν δημιουργηθεί με μια ανάρτηση του Σάκη Ρουβά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία να ποζάρει δίπλα στο αμάξι του έξω από το Ηρωδείο, για διαφημιστικούς λόγους. Οι ακόλουθοι του αντέδρασαν αρνητικά, καθώς θεώρησαν πως δεν έχει λάβει έγκριση για να γίνει εμφανές το μνημείο στη συγκεκριμένη ανάρτηση. 

Ο ίδιος «κατέβασε» τη φωτοραφία αλλά το κοινό δεν  σταμάτησε τα αρνητικά σχόλια και εκείνος έσπευσε να απαντήσει σε αυτά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram: 

«Η συναυλία μου τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων, για την ευκαιρία που μου δόθηκε, να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή τη στιγμή  μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Μάλιστα θέση πήρε και το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο μετά τις αντιδράσεις, προχώρησε σε μία ανακοίνωση. Στην εν λόγω ανακοίνωση ανέφερε πως δεν είχε δοθεί καμία άδεια για τη φωτογράφιση του τραγουδιστή. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ήταν η εξής:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight