Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άνδρας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο

Άνδρας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο

Στην Παλαιά Εθνική Οδό

Ένας άνδρας 78 ετών έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης, σε τροχαίο δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, στο ύψος του Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 20:00 δύο οχήματα συγκρούστηκαν. Το ένα το οδηγούσε ο άτυχος 78χρονος και το άλλο ένας 68χρονος. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες και διερευνώνται από την Τροχαία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες το μεσημέρι, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος των Νικολεϊκων.
Πιο συγκεκριμένα, ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου.

Ο 78χρονος τραυματίας διεκομίσθη με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού οχήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις