Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρέβεζα: Τραυμάτισε τον αδερφό του γιατί ήθελε να πουλήσει το αμάξι της οικογένειας και σκότωσε τον υποψήφιο αγοραστή

Πρέβεζα: Τραυμάτισε τον αδερφό του γιατί...

Συνελήφθη ο 48χρονος

Συνελήφθη αργά το μεσημέρι, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ο 48χρονος δράστης του αιματηρού επεισοδίου στην Νέα Μυρσίνη Πρέβεζας.

Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης που οργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας .

Σημειώνεται ότι ο δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε έναν συγχωριανό του καθώς και τον αδελφό του. Λίγο πριν την σύλληψή του ο 40χρονος συγχωριανός του, υπέκυψε στα τραύματά του. Αιτία της πράξης του ήταν η πρόθεση του αδελφού του να πουλήσει το οικογενειακό αμάξι. Ο 40χρονος που σκοτώθηκε από το χέρι του 48χρονου ήταν ο υποψήφιος αγοραστής του αυτοκινήτου.

Στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε, ενώ από τον τόπο του εγκλήματος περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες και ένα φυσίγγιο κυνηγητικού όπλου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις