Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποκαρδιωτικές εικόνες στην Καρδίτσα - Εντοπίστηκε ένας ακόμη βοσκός νεκρός

Αποκαρδιωτικές εικόνες στην Καρδίτσα - Ε...

Συνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο οι έρευνες

Η Καρδίτσα συνεχίζει να μετρά τις πληγές της και να παραμένει στο σκοτάδι για δεύτερο 24ωρο. Οι κάτοικοι της περιοχής μετράνε ακόμα τις πληγές τους μετά την επέλαση του κυκλώνα Ιανού. Σοκάρει η εικόνα του Κέντρου Υγείας στο Μουζάκι, που κατέρρευσε λόγω των ορμητικών νερών στην περιοχή. Καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, τα σωστικά συνεργεία προχωρούσαν σε απεγκλωβισμούς ατόμων, κυρίως ηλικιωμένων, ενώ στα Ορφανά Καρδίτσας έγινε διάσωση μιας ηλικιωμένης με φουσκωτό.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν ακόμη ένα νεκρό. Τον 62χρονο που αναζητούσαν στην Καστανιά Καρδίτσας. Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης κατέρρευσε η σκεπή του σπιτιού του και τον καταπλάκωσε.

Την ίδια ώρα συνεχίζει να αγνοείται η 43χρονη φαρμακοποιός, που μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη της, παρά μόνο το αυτοκίνητό της που βρέθηκε σε κομμένο από τα ορμητικά νερά δρόμο.

Καλογριανά Καρδίτσας: Προληπτική μετακίνηση 7 ηλικιωμένων

Πριν από λίγες ώρες, στα Καλογριανά της Καρδίτσας, φούσκωσε το ποτάμι Πάμισος και το μισό χωριό πλημμύρισε. Το νερό έφτανε ανά σημεία μέχρι και τους 70 πόντους και κρίθηκε αναγκαία η προληπτική εκκένωση με την Πυροσβεστική να μεταφέρει 7 ηλικιωμένους σε δημαρχείο κοντινής περιοχής για να μην κινδυνέψουν από τα ορμητικά νερά.

Ολο το χωριό τέθηκε σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο εκκένωσης και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είχε σημάνει συναγερμός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις