Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τρία αξιόλογα φιλμ του φετινού Φεστιβάλ Βενετίας εξεσφάλισε για προβολή η Weirdwave

Τρία αξιόλογα φιλμ του φετινού Φεστιβάλ ...

Ανάμεσα τους και η ταινία "New Order" του Μισέλ Φράνκο που κατέκτησε τον Αργυρό Λέοντα στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας

Aπό την εταιρεία διανομής Weirdwave γνωστοποιείται πως θα βγάλει στη διάρκεια της νέας χειμερινής σαιζόν, 3 αξιόλογες ταινίες που προβλήθηκαν στο 77ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο 12/9.

Η συγκεκριμένη εταιρεία λοιπόν εξασφάλισε να προβάλλει το «New Order» του Μισέλ Φράνκο που κατέκτησε το Βραβείο Αργυρός Λέοντας στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας. Η ταινία πήρε πολύ καλές κριτικές όπως από το indiewire που έγραψε πως το “New Order” θα γίνει σίγουρα ένα αγαπημένο cult φιλμ.

Ακόμα η Weirdwave εξασφάλισε για διανομή στη χώρα μας το  «Dear Comrades» του σημαντικού σκηνοθέτη  Αντρέι Κοντσαλόφσκι που έλαβε το Ειδικό Βραβείο Επιτροπής στο 77ο Φεστιβάλ Βενετίας. Κριτικοί το χαρακτήρισαν κομψό και υπέροχα κινηματογραφημένο.

Επίσης το The Hollywood Reporter ξεχώρισε την ερμηνεία της Julia Vysotskaya.

Τέλος η Weirdwave θα διανείμει μέσα στη νέα χειμερινή σαιζόν το «The Ties» του Ντανιέλε Λουκέτι - Daniele Luchetti που ήταν και η ταινία Έναρξης του 77ου Φεστιβάλ Βενετίας.

Μία ταινία που θυμίζει Ιταλική βερσιόν του «Marriage Story», με πρωταγωνιστές την Alba Rohrwacher και τον Luigi Lo Cascio, όπως έγραψαν οι The Times.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture