Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αχαιή παίκτρια του The Bachelor Αναστασία Σεβαστιάδου έκανε την τερματοφύλακα

Η Αχαιή παίκτρια του The Bachelor Αναστα...

Μάλιστα αν και χτύπησε το δάχτυλο του ποδιού της συνέχισε κανονικά τον αγώνα κερδίζοντας τα ευμενή σχόλια του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ο Έλληνας The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος που τον διεκδικούν με πάθος Ελληνίδες παίκτριες που επελέγησαν για το συγκεκριμένο ρομαντικό ριάλιτι του Alpha, έβαλε 10 από τα κορίτσια να παίξουν ποδόσφαιρο κάνοντας ο ίδιος τον διαιτητή. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το αγαπά πολύ, ωστόσο τα δέκα κορίτσια φαίνεται να δυσκολεύτηκαν καθώς κάποια απ’ αυτά δεν είχαν ξαναπαίξει στη ζωή τους. Μία από τις κοπέλες μάλιστα ρώτησε σε μία στιγμή «τι είναι πέναλτι».

Αρκετά καλή ήταν η νησιώτισσα, η Μαγδαληνή που ήταν τερματοφύλακας στην πράσινη ομάδα ενώ στην κόκκινη ομάδα χρέη τερματοφύλακα έκανε η Αχαιή παίκτρια, η 24χρονη αισθητικός Αναστασία Σεβαστιάδου, η οποία τα πήγε επίσης σχετικά καλά. Ωστόσο σε μία στιγμή «στούμπηξε» το δάχτυλο του ποδιού της και φάνηκε να πονάει πολύ ενώ μονολογούσε πόσο πολύ θα ήθελε να ήταν εκεί και να την έβλεπε ο παππούς της. Η Αναστασία που έβαλε και τα κλάματα, πάντως δεν πτοήθηκε και σηκώθηκε και συνέχισε τον αγώνα. Νίκησε πάντως η πράσινη ομάδα και τα 5 κορίτσια της ομάδας αυτής πήγαν μετά για spa φορώντας τα καυτά μαγιό τους με τον γοητευτικό Παναγιώτη Βασιλάκο.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight