Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκτακτη συνεδρίαση λόγω «Ιανού» του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεσολογγίου

Έκτακτη συνεδρίαση λόγω «Ιανού» του Συντ...

Σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων οι πολίτες θα πρέπει να αποφύγουν μετακινήσεις, είτε βρίσκονται σε αστικές είτε σε ορεινές περιοχές

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας συγκάλεσε έκτακτα το πρωί της Πέμπτης 17/9/2020, ο Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Η σύγκληση του Οργάνου κρίθηκε απαραίτητη καθώς οι επόμενες ώρες βάσει των στοιχείων που διαθέτουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, θεωρούνται κρίσιμες για την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων σε όλη την περιοχή του Δήμου, με κυριότερα τους ισχυρούς ανέμους και τις έντονες βροχοπτώσεις.

Όπως τόνισε ο Κώστας Λύρος, πέρα από τις παρεμβάσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί, είναι απαραίτητο οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων, των υπηρεσιών και των αρχών να παραμείνουν σε άμεσο συντονισμό προς αντιμετώπιση   προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν. Επεσήμανε δε πως σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων οι πολίτες θα πρέπει να αποφύγουν μετακινήσεις, είτε βρίσκονται σε αστικές περιοχές είτε σε ορεινά διαμερίσματα, ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

Στην σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Διευθυντής της Π.Υ. Μεσολογγίου Ν. Παπαθανάσης, οι εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, Λιμεναρχείου και Δασαρχείου Μεσολογγίου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, εκπρόσωποι υπηρεσιών, Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς επίσης μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης Μεσολογγίου.

Οι πολίτες για κάθε ενημέρωση μπορούν να απευθύνονται στον δικτυακό  σύνδεσμο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας:

https://www.civilprotection.gr/el

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις