Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Κοντά στα 4.000 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν στη Βρετανία

Κορωνοϊός: Κοντά στα 4.000 νέα κρούσματα...

Στην Ολλανδία ο αριθμός των νέων κρουσμάτων covid-19 ανήλθε στα 1542

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων Covid-19 στην Ολλανδία αυξήθηκε κατά 1.542 την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση που έχει ποτέ καταγραφεί, σύμφωνα με τα στοιχεία των υγειονομικών αρχών.

Η αύξηση αυτή ακολουθεί την άνοδο - ρεκόρ των 1.379 μολύνσεων μία ημέρα πριν, με το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να ανέρχεται στην Ολλανδία πλέον στα 86.320.

Την ίδια ώρα η Βρετανία ανακοίνωσε 3.991 νέα κρούσματα κορωνοϊού, αριθμός σημαντικά αυξημένος σε σύγκριση με τα 3.105 κρούσματα που καταγράφηκαν χθες.

Ακόμη 20 άνθρωποι προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων της πανδημίας μέσα στο τελευταίο 24ωρο στη Βρετανία.

Ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε νωρίτερα ότι δεν θέλει να επιβληθεί μια δεύτερη πανεθνική καραντίνα για να αντιμετωπιστεί ο νέος κορωνοϊός, σημειώνοντας ότι αυτό θα ήταν παντελώς λάθος και θα συνιστούσε οικονομική καταστροφή για τη Βρετανία.

«Δεν θέλω μια δεύτερη εθνική καραντίνα», είπε μιλώντας σε μια επιτροπή του κοινοβουλίου. «Πιστεύω ότι θα ήταν παντελώς λάθος για αυτή τη χώρα και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την αποτρέψουμε. Έχω την υποψία ότι οι οικονομικές συνέπειες θα ήταν καταστροφικές», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις