Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όταν ο Κώστας Μπουρδούλης χτύπησε το κουδούνι του 2ου Δημοτικού σχολείου Κάτω Καστριτσίου στην Πανεπιστημιούπολη Πατρών

Όταν ο Κώστας Μπουρδούλης χτύπησε το κου...

Η νοσταλγική του ανάρτηση

Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας Κώστας Μπουρδούλης και διαχειριστής της Ομάδας "Πάτρα η πόλη της καρδιάς μας" προχώρησε σε μια νοσταλγική ανάρτηση τη Δευτέρα 14 Σεττεμβρίου, με αφορμή το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

"Καλημέρα, Χρόνια Πολλά στη Σταυρούλα και το Σταύρο, και ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, σε Μαθητές, Εκπαιδευτικούς και Γονείς!!!!!
* Και κάτι προσωπικό:
Κάθε χρονιά, τέτοια μέρα, με μεγάλη συγκίνηση, γυρίζω πίσω στο Σεπτέμβρη του 1992, όταν δακρυσμένος χτύπησα το κουδούνι, (δανεικό από το Δημοτικό σχολείο του Ρίου), για το παρθενικό ξεκίνημα λειτουργίας του «2ου Δημοτικού σχολείου Κάτω Καστριτσίου – Πανεπιστημιουπόλεως Πατρών».
Η ίδρυση και λειτουργία του σχολείου, ήταν το αποτέλεσμα μεγάλων αγώνων, τριών κυρίως ανθρώπων (Μπουρδούλης Κώστας, Παναγιωτακοπούλου Μάνθα, Φαρμακόπουλος Γρηγόρης. * Τα ονόματα είναι με αλφαβητική σειρά.), και με την καθοριστική στήριξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αλέξη Λυκουργιώτη, χωρίς την οποία δεν θα τα είχαμε καταφέρει.
Ήταν η απαρχή της ίδρυσης και λειτουργίας των «Σχολείων Καστριτσίου» (Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο), που λειτουργούν στο χώρο του Πανεπιστημίου μας.
Επίσης και η ίδρυση του Γυμνασίου και του Λυκείου Καστριτσίου, έγιναν μετά από ομηρικές μάχες και κάτω από αντίξοες συνθήκες………
* Φωτογραφίες, από τον 1ο Αγιασμό (1992) στο σχολείο μας".

Φωτογραφίες, από τον 1ο Αγιασμό (1992) στο σχολείο μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις