Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από σήμερα σε lockdown Πέλλα, Πιερία, Ημαθία και Κιλκίς

Από σήμερα σε lockdown Πέλλα, Πιερία, Ημ...

Αίρεται το μίνι lockdown σε Πάρο και Αντίπαρο

Στα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία και Κιλκίς, τα οποία τέθηκαν σήμερα σε ισχύ αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους των περιοχών αυτών να ακολουθήσουν πιστά τα μέτρα καθώς έχει εντοπιστεί στην περιοχή τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων από μια και μόνο συρροή. Η κατάσταση είναι κρίσιμη, πρόσθεσε.

Η επιδημιολογική εικόνα σε Πάρο και Αντίπαρο είναι καλύτερη και βγαίνουν από το μίνι lockdown από τις 15/09, εξήγησε. Αντιθέτως, σε Λέσβο, Ζάκυνθο, Μύκονο, Χαλκιδική, Χανιά και Ηράκλειο το καθεστώς αυτό παρατείνεται.

Συμπλήρωσε, δε, πως ότι παρατείνονται τα μέτρα και στις επιβαρυμένες περιοχές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Αττική.

Ενόψει του ανοίγματος των σχολείων ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι δημιουργείται μια ομάδα διαχείρισης, μια λεγόμενη task force, με τη σύμπραξη των υπουργείων Υγείας, Παιδείας, της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ, που θα υποστηρίζει σε καθημερινή βάση κατά το πρώτο διάστημα τους περιφερειακούς διευθυντές υγείας αλλά και τους διευθυντές εκπαίδευσης στη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων στα σχολεία. Η επικοινωνία με την ομάδα διαχείρισης θα είναι δυνατή από τη Δευτέρα το πρωί στις 9 πμ στα τηλέφωνα 2131510984, 0985, και 0986.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις