Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε καραντίνα νοσηλευτές του «Αγίου Ανδρέα» της Πάτρας, μετά το κρούσμα κορωνοϊού σε νοσηλεύτρια

φωτό αρχείου thebest.gr

φωτό αρχείου thebest.gr

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

θα κάνουν τεστ την επόμενη εβδομάδα

Σε κατ΄οίκον καραντίνα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η νοσηλεύτρια  των ΤΕΠ του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας που βρέθηκε θετική στον κορωνοιό. Το αποτέλεσμα του τεστ που έκανε καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία βγήκε θετικό ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί οι επαφές της. Παράλληλα άλλοι 8-10 νοσηλευτές που βρίσκονταν κοντά της μπήκαν επίσης σε καραντίνα. 

«Η νοσηλεύτρια αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και προληπτικά έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Η κατάσταση της υγείας της είναι τέτοια που δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί. Τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας αλλά όπως έπρεπε, ενημερώθηκαν οι επαφές της. Προληπτικά μπαίνουν σε καραντίνα 8-10 άτομα. 

Την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθούν και αυτοί στο τεστ» εξηγεί στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος ο οποίος ενημερώθηκε αμέσως για τα αποτελέσματα του τεστ.

"Η νοσηλεύτρια μόλις αισθάνθηκε αδιαθεσία αμέσως έφυγε από το νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε τεστ" δηλώνει από την πλευρά του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, επισημαίνοντας ότι θα τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις