Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση 14χρονης

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση 14χρονης

Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από την εξαφάνιση της 14χρονης Ραφαηλία στην Ξάνθη από τις 24 Αυγούστου.

Οι γονείς του κοριτσιού κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην αστυνομία εναντίον άνδρα – με τον οποίον υποψιάζονται ότι βρίσκεται η 14χρονη – και ακολούθησε συμπληρωματική κατάθεση με επιπλέον στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, όπως αναφέρει το Xanthinea.

Η 14χρονη σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως έδωσε σημεία ζωής, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, κατά την οποία δήλωσε ότι είναι καλά.

Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που ακριβώς βρίσκεται, αλλά και για την κατάστασή της, εάν δηλαδή κρατείται κάπου με τη θέλησή της ή όχι, καθώς και εάν υποκινείται ή βρίσκεται σε κάποια άλλη κατάσταση που δεν είναι φυσιολογική.

Η υπόθεση απασχολεί έντονα τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, οι οποίες έχουν δώσει σήμα για την εξαφάνιση της 14χρονης, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού όπως και η οικογένειά της ζητούν από τους πολίτες που τυχόν έχουν πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται το κορίτσι – αλλά και υπό ποιες συνθήκες – να επικοινωνήσουν και να τις καταθέσουν στις αρχές, έστω και ανώνυμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις