Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Ερινεό βρέθηκε το BMW των ληστών που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα

Στον Ερινεό βρέθηκε το BMW των ληστών πο...

Το ελέγχουν Αστυνομικοί

Στον Νέο Ερινεό Αχαΐας βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι ληστές που, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ανατίναξαν τρία ΑΤΜ σε εμπορικό κέντρο στην Περιβόλα Πατρών.

Το αυτοκίνητο πλέον βρίσκεται στα χέρια των Αστυνομικών οι οποίοι πραγματοποιούν εξονυχιστικό έλεγχο προκειμένου να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα αναμένεται να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, προκειμένου να ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα και δείγματα DNA.

Θυμίζουμε ότι η λεία των δραστών ανέρχεται στα 242.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, οι οποίοι ήσαν οπλισμένοι, έφθασαν περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο εμπορικό κέντρο και αμέσως κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου ήσαν εγκατεστημένα τα τρία ΑΤΜ. Στην συνέχεια ανατίναξαν και τα τρία μηχανήματα, πήραν το χρηματικό ποσό και διέφυγαν με αυτοκίνητο, ενώ από τις εκρήξεις προκλήθηκαν ζημιές στο εμπορικό κέντρο.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών για τον εντοπισμό των δραστών, έχουν πάρει κατάθεση από ένα άτομο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην περιοχή του εμπορικού κέντρου, ενώ ερευνούν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις