Ενημερώθηκε διεξοδικά από το Διοικητή και το προσωπικό για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της μονάδας
Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε την 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο και ενημερώθηκε διεξοδικά από το Διοικητή και το προσωπικό για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της μονάδας, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ιπτάμενα μέσα που διαθέτει.
Ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Τσιγκρή, «ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του στρατιωτικού αεροδρομίου, το οποίο να σημειωθεί ότι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στρατιωτικά αεροδρόμια της χώρας μας αλλά και της νοτιοανατολικής μεσογείου.
Ο Άγγελος Τσιγκρής συνεχάρη το προσωπικό και τη διοίκηση της μονάδας για το υψηλό φρόνημα και την αφοσίωση στο καθήκον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Αυγούστου, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με αποτέλεσμα να έχουν ανασταλεί όλες οι άδειες.
Με αφορμή την επίσκεψη του αυτή, ο Άγγελος Τσιγκρής δήλωσε:
“Η Ελλάδα και οι Έλληνες πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, που υπερασπίζονται με πατριωτισμό και προσήλωση στο καθήκον την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας αξιοπρέπεια”».
____________________
Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










