Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Εκδήλωση - αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη στο Εργοστάσιο Τέχνης

Εκδήλωση - αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζί...

Θα τραγουδήσει ο Λάμπρος Καρελάς - Θα πάρει μέρος και η Ορχήστρα του Χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου

Ο εξαιρετικά διαμορφωμένος προαύλειος χώρος του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος», στην Ακτή Δυμαίων, θα γίνει για μία ακόμα φορά την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ, σημείο αναφοράς των φετινών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, φιλοξενώντας στην συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη (1931-2001). H συναυλία είναι ενταγμένη στην ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας «Τα σχήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού Παρουσιάζουν».

Τίτλος της συναυλίας που πραγματοποιεί η Ορχήστρα του Χορευτικού Τμήματος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων με την συμμετοχή του λαϊκού ερμηνευτή Λάμπρου Καρελά,  «Μαζί… θα ζήσουμε».

Η Ορχήστρα του Χορευτικού Τμήματος ιδρύθηκε το 2015 και αποτελείται από μέλη του χορευτικού, τα οποία έπαιζαν μουσικά όργανα  αλλά και μουσικούς που θέλουν να συμμετέχουν και να εκφραστούν μέσα από την  ερασιτεχνική δημιουργία, απαρτίζουν δεκαοχτώ  όργανα και πολλές φωνές, έχοντας διαμορφώσει ένα σύνολο 25 ατόμων.

Υπεύθυνη και μαέστρος είναι η Αψώμοτου Δήμητρα, καθηγήτρια στο μουσικό σχολείο.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

*Ο Λάμπρος Καρελάς γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Βιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας, εντάχθηκε σε καλλιτεχνικές ομάδες που δρούσαν εντός και εκτός Πανεπιστημίου, φτιάχνοντας ουσιαστικά και τον πρώτο πυρήνα του συγκροτήματος" Τα Παιδιά από την Πάτρα".

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η δωρεάν διάθεση των εισιτηρίων της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό υπενθυμίζεται ότι λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και για την προστασία του κοινού επιβάλλεται η έγκαιρη προσέλευση.

Οι θεατές θα πρέπει να έχουν μαζί τους και μάσκα.

*Ο Στέλιος Καζαντζίδης έφυγε από τη ζωή στις 14 Σεπτεμβρίου 2001.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture