Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κίνηση Πρόταση: Στην πρόληψη θρηνούμε για την απώλεια του Γρ. Μπαράκου

Κίνηση Πρόταση: Στην πρόληψη θρηνούμε γι...

O θάνατός του έχει προκαλέσει θλίψη

"Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του  σημαντικού και αγαπητού ανθρώπου της πόλης μας, ιατρού Γρηγόρη Μπαράκου. Άνθρωπος που υπηρέτησε το χώρο της πρόληψης με πολλή αφοσίωση και πίστη. Γενναίος αγωνιστής σε όλα τα επίπεδα, αυθεντικός και αληθινός στις σχέσεις του, εργάστηκε ακούραστα για το όραμά του για την προαγωγή της ποιότητας ζωής των πολιτών της Πάτρας μέσα από κάθε ρόλο που υπηρέτησε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους το" αναφέρει η Κίνηση Πρόταση.

Ακολουθεί το  μήνυμα του Επιστημονικά Υπεύθυνου της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ και Γραμματέα του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Αχαϊας ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ, ιατρού Βασίλη Πασσά

"Οι  άνθρωποι του  χώρου της πρόληψης  των  εξαρτήσεων, τόσο στην ΠΡΟΤΑΣΗ  όσο και στο  ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ,  δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο Γρηγόρης Μπαράκος έφυγε από κοντά μας.  Τον ξέραμε ως μαχητή και πολύ  αισιόδοξο άνθρωπο  και όπως σε κάθε  δύσκολη κατάσταση έτσι και με  την τελευταία  περιπέτεια  της  υγείας του μας είχε πείσει ότι όλα θα πάνε καλά. Όμως  αυτή  την φορά φίλε, συναγωνιστή  Γρηγόρη  μας ξεγέλασες.

Η  απώλεια  για τον  χώρο της πρόληψης είναι μεγάλη. Φεύγει ένας άνθρωπος που ήταν  ακούραστος  εργάτης και στυλοβάτης της πρόληψης.  Για 25  συνεχή  χρόνια αφιερώθηκε  στην πρόληψη.  Πίστεψε την πρόληψη και την υπηρέτησε  με ανιδιοτέλεια,  συνέπεια και ευθύνη. Διαδραμάτισε  καθοριστικό ρόλο  στην ίδρυση  του Κέντρου Πρόληψης, το οποίο υπηρέτησε ως πρόεδρος  για 22 περίπου  χρόνια.

Είχαμε  την ικανοποίηση  να  του εκφράσουμε  την  εκτίμηση  του χώρου  της πρόληψης και των προσώπων που  συνεργάστηκαν μαζί του την χρονιά  αυτή σε 2  τελετές που έγιναν από το Κέντρο Πρόληψης  και την Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ.  Η  ΠΡΟΤΑΣΗ   του απένειμε  τον τίτλο του επίτιμου  μέλους.  Στις 2  αυτές  τελετές παρά  το ότι ζούσε την τελευταία περιπέτεια  της υγείας του παρουσιάστηκε όπως τον γνωρίζαμε. Μαχητής,  αισιόδοξος και με την πεποίθηση ότι θα είναι πάντα δίπλα μας.

Δυστυχώς  για τον ίδιο, την οικογένειά του,  την πρόληψη,  το  Κέντρο Πρόληψης, την ΠΡΟΤΑΣΗ και για όλους εμάς  τους φίλους και  συνεργάτες του, έχασε  την τελευταία  αυτή μάχη.

Φίλε και συνοδοιπόρε  Γρηγόρη,  θα μου λείψεις πολύ.  Από  το 1996 που  σε συνάντησα  ως αντινομάρχη και δημιουργήσαμε  το Κέντρο Πρόληψης  δεν είχαμε  σταματήσει ποτέ  να  συνεργαζόμαστε, χωρίς ούτε μια  δύσκολη  στιγμή.  Μπορούσα μαζί σου να μοιραστώ όλα τα προβλήματα. Τώρα  θα  σκέφτομαι  τον Γρηγόρη και θα προσπαθώ να παίρνω κουράγιο από τις  αγωνιστικές και δημιουργικές  στιγμές που μοιραστήκαμε.

Τα  συναισθήματα αυτά είναι συναισθήματα όλων των  συνεργατών σου.

Εύχομαι υγεία και δύναμη  στην όμορφη οικογένειά σου που τόσο λάτρευες.

Ο φίλος  και  συνοδοιπόρος  στην πρόληψη.

Βασίλης  Πασσάς – Επιστημονικός Υπεύθυνος ΠΡΟΤΑΣΗΣ –Γραμματέας Δ.Σ  Κέντρου Πρόληψης  ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις