Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το νέο δραματικό φιλμ της Σάλι Πότερ με τον Χαβιέ Μπαρδέμ από 10/9 στις Ελληνικές αίθουσες

Το νέο δραματικό φιλμ της Σάλι Πότερ με ...

Θα το δούμε και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare

Γνωστή από το έξοχο δράμα φαντασίας «Ορλάντο» με την Τίλντα Σουίντον αλλά και το προπέρσινο φιλμ της «The Party» που είχε προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας στα Odeon Veso Mare, η διάσημη Βρετανίδα σκηνοθέτιδα Σάλι Πότερ υπογράφει τη νέα της ταινία με τίτλο «Οι Ζωές που δεν Έζησα- The Roads Not Taken» που από τις 10 Σεπτεμβρίου 2020 θ’ αρχίσει να προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon. Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare. Στο φιλμ αυτό που μιλά για τις επιλογές του ανθρώπου στη ζωή, πρωταγωνιστούν ο Χαβιέ Μπαρδέμ, η Ελ Φάνινγκ, η Λόρα Λίνει και η Σάλμα Χάγιεκ.

Η ταινία «Οι Ζωές που δεν Έζησα - The Roads Not Taken» με την καθηλωτική ερμηνεία του Μπαρδέμ, προβλήθηκε στο διαγωνιστικό τμήμα του 70ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Το σενάριο μιλά για την ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του σε μια μέρα στην ζωή τους στην Νέα Υόρκη, στην διάρκεια της οποίας η ψυχολογική κατάσταση εκείνου μοιάζει να ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Η σκέψη του ταξιδεύει σε διαφορετικές πραγματικότητες που θα μπορούσε να έχει ζήσει, από τον γάμο του με την παλιά του αγαπημένη στο Μεξικό, την πιθανή καριέρα του ως ντράμερ στην Νέα Υόρκη ή ακόμη και στη μοναχική ζωή του σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί.

Διάρκεια: 85 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture