Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σειρά στο HBO τo μυθιστόρημα «Σφαίρα» του Μάικλ Κράιτον

Σειρά στο HBO τo μυθιστόρημα «Σφαίρα» το...

Έχει προηγηθεί η ταινία του 1998 με την Σάρον Στόουν και τον Ντάστιν Χόφμαν

Μετά την πρόσφατη επιτυχία της εκδοχής του «Westworld» που παρουσίασε, το HBO ετοιμάζεται να προσαρμόσει άλλο ένα μυθιστόρημα του Μάικλ Κράιτον - Michael Crighton. Σύμφωνα με το Deadline, η Denise Thé, η σεναριογράφος και παραγωγός του «Westworld» είναι έτοιμη να προσαρμόσει σε σειρά το «Sphere» μετά από σχετική πρόταση του HBO.

Αυτό το μυθιστόρημα του Κράιτον, ο οποίος απεβίωσε το 2008, το γνωρίσαμε με την ταινία του 1998 σε σκηνοθεσία του Μπάρι Λέβινσον. Πρωταγωνιστούσαν τότε οι Ντάστιν Χόφμαν, Σάμουελ Λ. Τζάκσον και Σάρον Στόουν και είναι γεγονός πως η ταινία δεν έτυχε ιδιαίτερα ευνοϊκών κριτικών.

Η ιστορία παρακολουθεί μια ομάδα που αποστέλλεται στον βυθό του Ειρηνικού για να εξερευνήσει ένα διαστημόπλοιο το οποίο το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό ανακάλυψε ότι βρίσκεται εκεί. Σχεδόν αμέσως διαπιστώνουν ότι το διαστημόπλοιο είναι από τη Γη, αλλά και ότι κάθεται στον βυθό του ωκεανού για περισσότερα από 350 χρόνια. Και καταλήγουν να πιστέψουν ότι το εν λόγω αστρικό σκάφος έκανε ταξίδι πίσω στον χρόνο. Όταν εισέρχονται, ανακαλύπτουν ένα τεράστιο σφαιρικό αντικείμενο, το οποίο μοιάζει να είναι έργο εξωγήινων.

Ένα από τα μέλη της ομάδας εισέρχεται στη σφαίρα και σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα έρχεται σε επαφή με μια κατά τα φαινόμενα εξωγήινη οντότητα -που αυτοαποκαλείται Τζέρι- που έχει τη δυνατότητα να φέρει στην πραγματικότητα τους φόβους όλων.

Μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών της σειράς σύμφωνα με το Deadline, είναι και ο Robert Downey Jr.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight