Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Κέρκυρα- Eπιβάτης σε κατάσταση αμόκ

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην ...

Άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου- Τον καθήλωσαν επιβάτες που επενέβησαν

Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε αεροσκάφος, στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» της Κέρκυρας, το βράδυ της Τετάρτης και ενώ πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη - Μάνστεστερ όταν επιβάτης σε κατάσταση αμόκ άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου! Το αεροσκάφος της εταιρείας JET-2 προσγειώθηκε εκτάκτως  στο αεροδρόμιο "Ιωάννης Καποδίστριας" της Κέρκυρας, λίγο μετά τις 20:00 της Τετάρτης (26 Αυγούστου 2020).

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, επιβάτης τουρκικής καταγωγής, γέπαθε αμόκ και άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου με αποτέλεσμα να επέμβουν άλλοι επιβάτες και να τον καθηλώσουν.

Αυτή τη στιγμή στελέχη της ΕΛΑΣ και της πολιτικής προστασίας βρίσκονται σε διαβουλεύσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι διαδικασία θα ακολουθηθεί, αφού τυπικά τα αεροδρόμια της χώρας είναι κλειστά για πτήσεις από Τουρκία λόγω κορονοϊού.

Το αεροπλάνο έγινε δεκτό εξαιτίας της επίκλησης «emergency» από τον κυβερνήτη, καθώς τυπικά τα αεροδρόμια της χώρας είναι κλειστά για πτήσεις από Τουρκία λόγω του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις